Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Oh Carlinhos'a ver 2.5 milyon, Sneijder gibi dünya yildizini sat.

Chedjou 6.3,Carlinhos 4,4,Nani'ye en düşük 7,Melo en düşük 4,Umut'a en düşük 2 verirsek 23,7 milyon euro ediyor.Daha yıllık ücretler var.Fatih Terim'in Muslera,Melo ve Burak'ı bırakmak istemediğini hepimiz biliyoruz.Satılması en mümkün oyuncu Sneijder duruyor şu anda.

nani+ melo= en düşük 15-16 olur.. nani 10 dan aşağı vermezler. meloyuda 5 den aşağı..

[video=youtube;dra52aRjduM]https://www.youtube.com/watch?v=dra52aRjduM[/video]

:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Yaw arkadaslar chelsea yi hiç mi takip etmiyorsunuz orda bi kere mata gibi forvet arkasında süper bir adam var chelsea de bu sezon yılın oyuncusu seçildi.Birde oscar var her ne kadar bazen sağ acık olarak kullansalarda oscar da bir forvet arkası oyuncusudur.Chelsea leverkusen den shürrlee yi alıcak ve hazard da sol açık ve forvet arkası oyuncusu daha marko marin var zart zurt ben inanmıyorum sneijder haberlerine!!!!

Sneijder > alayı

kaliteli yerli alternatifler alınmadığı sürece ilk 11'e kimi yazarsan yaz

nani+ melo= en düşük 15-16 olur.. nani 10 dan aşağı vermezler. meloyuda 5 den aşağı..

En düşük yazmıştım zaten.Bence de daha pahalı olur ikisi.O zaman daha da pahalı oluyor 30'lara yaklaşıyor.Nakit sıkıntımız var deniyor.Nasıl alacağız bu kadar adamı?Cevap birini satarak.Fatih Terim'in Sneijder'i birkaç maçta ilk yarı sonunda çıkarmasını,Mourinho-Sneijder ilişkisini düşünürsek mümkün bir transfer.

yabancılar:muslera,chedjou,eboue,sneijder,drogba,carlinhos,nani yedi oldu daha meloyu yazmadım melonun yerine inler alınırsa meloya gerek yok bence sneijder 15 civarı teklif gelirse gidebilir.

Biz Sneijder´i niye aldik? Hücumda yaratici bir oyuncu eksikligimiz vardi. Bunun Drogba´yla hic alakasi yoktu.

Pas yapamiyorduk, adam eksiltemiyorduk, kanatlarimiz islemiyordu vs. Bunun icin aldik Sneijder´i degil mi?

Eger Sneijder gibi adamin yoksa, Nani de yetmez. 2 Nani alman gerekir ki hücumda etkili olasin.

Zaten belliydi. Takimin basinda Fatih Terim oldugu sürece bize Sneijder konusunda rahat yok. Carlinhos ne lan? Carlinhos oynayacak diye Sneijder'i satacam he? Yemisim Carlinhos'u, Balta'yi oynatirim daha iyi.

Bu Sneijder haberleri inanılmaz rahatsız edici.Yarın Nani açıklansa bile sevinemeyeceğiz nerdeyse.Takımın en önemli oyuncularından biri olacakken nedir bu gönderme hevesi.

Biz Sneijder´i niye aldik? Hücumda yaratici bir oyuncu eksikligimiz vardi. Bunun Drogba´yla hic alakasi yoktu.

Pas yapamiyorduk, adam eksiltemiyorduk, kanatlarimiz islemiyordu vs. Bunun icin aldik Sneijder´i degil mi?

Eger Sneijder gibi adamin yoksa, Nani de yetmez. 2 Nani alman gerekir ki hücumda etkili olasin.

Bizim kanatlarımız keita ve kewell dan sonra hiç işlemedi ki zaten

arada drogba yedek oturur nanide sneijderda gayet beraber oynayabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt