Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya siz Brezilya´yi ne saniyorsunuz ya böyle :) Ayrica bi durun, bi aciklansin bakalim.

Chedjou´ya 7.5 diyorlardi 6´ya aldik. Erman 1 Milyon Euro alacak diyorlardi 400.000 Euro alacak.

Bi sakin olun. Sagduyulu olun. Marjinal olmayin

Ben bu konuda Avrupalı kafasındayım abi..

Bizim Güney Amerikadan aldığımız çoğu adam patladı..

Örnekler çok..

Carrusca dediler yok yeni Messiymişte adam yerden kalkamadı..

Abuk subuk isimler biz geçen seneden beri aldığımız her adamı tanıyorduk biliyorduk ne vereceği belliydi..

Yabancı olarak..

muslera hiç biyere gidemez dağılın:D

eboue ile melo gitsin

gökhan inler gelsin olmadı hamit ile selçuk ön liberoda kullanılır napcan mecbur :(

hadı sızın ıcın cozum buldum eboue ebu olsun drogba dursun olsun sneıjder sınan olsun ole kuralım kadroları herkes melo gıtmesın sneıjder gıtmesın drogba gıtmesın muslera gıtmesın ve nanı gelsın solbek gelsın o gelsın arkadas kural gereği nasıl kıme kıycaz ..

Hayır mevzuda garip. Aynı haber kaynakları Muslera satılacak dediğinde çoğu kişi kulak asmıyor inanmıyor o haber kaynakları Sneijderi söleyince milletin inanası geldi :D

Re: Transfer Nöbeti

Ya Kolarov, Tremoulinas gibi oyuncular dururken hiç izlemedigimiz adama bu kadar para veriyoruz hemde bu yabancı sıkıntılı dönemde.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Vay Arkadaş Mourinho, Ferguson eleştirilir Fatih Terim elestirilemez bu ne ya ağız açılmıyor.

Dünya ondan o İmparator' dan öğüt alır.

MTMyNzgwNj-jose-mourinho-fatih-terim-acun-ilicali-ve-omer-faruk-celik-ayni-masada.jpg

Vay Arkadaş Mourinho, Ferguson eleştirilir Fatih Terim elestirilemez bu ne ya ağız açılmıyor.

Eleştirilemez değil Sneijder>Fatih Terim denemez,futbol cahili denemez.

Carlinhos'u izlemedim bilmiyorum etmiyorum ancak Terim istediyse o adamdan korkarım göz önünde olan bi adam değil patlarsa elimizde iyi patlar bari yası genç mi sonra elden çıkar mı

Kolarov yeni Prekazimiz olacaktı lan!

O uzaktan sol ayağınla bazuka gibi şutlarını izleyecektik!

--------------muslera-------------

-----hamit--------chedjou-----------semih-----------carlinhos

-----------------selçuk---------gökhan-----------

burak---------------sneijder-------------------nani

------------------drogba

bitti gitti işte :D

Forvetin Drogba Burak ortasahanda Sneijder Selçuk kalende Muslerası olan takıma bir Nani bir de Kolarov ayarında adamlar yakışır abi..

Çıtayı yükseltmemiz lazım..

Bizim taraftarlari anlamak guc, Sneijder Muslera Melo gibi adamlari bulmusuz satmaya calisiyorlar. Gerekirse 1 tane transfer yapalim ama oyuncu satmayalim.

Haftalardir söylüyorum. Güclenelim derken güc kaybetmemek gerekir. Dikkatli olmaliyiz.

Bizim seviyemizin kücümsenecek tarafi yoktu zaten. Önemli olan defansa ayar cekmekti ve Melo.

Sonrasinda Kazim, Frei, Okay, Sener gibi alternatiflere raziyim ben.

hadı melo yerıne hurrrıyetı alalım ıı defans yapar :DD nanı gelırse ve sneıjder gıtmemesı ıcın...

herhangi bir galatasaraylı için sneijder>fatih terim ise o adam galatasaraylı değildir. çok net söylüyorum. ayrıca sneijder'in satılacağına da zerre inanmıyorum ama o gitmek isterse yapacak bir şey yok.

--------------muslera-------------

-----hamit--------chedjou-----------semih-----------carlinhos

-----------------selçuk---------gökhan-----------

burak---------------sneijder-------------------nani

------------------drogba

bitti gitti işte :D

Tebrik ederim harbiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt