Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaş wesley gitmek isterse hoca uygun görürse satarlar amma abarttınız ya yok hoca şöyle bilmiyor bilmem ne...ayıptır....taraftarız diyosunuz elinize gecen ilk fırsatta hocayı kötülüyorsunuz....çok biliyorsunuz siz..

Carlinhos'un bir çok macını izledim . İddaa sayesinde . Kesinle kötü bir futbolcu degil gelmesini istiyorum ama umarım konusalan ücretler dogru degildir cok fazla gercekten.

Ben bu konuda Avrupalı kafasındayım abi..

Bizim Güney Amerikadan aldığımız çoğu adam patladı..

Örnekler çok..

Carrusca dediler yok yeni Messiymişte adam yerden kalkamadı..

Abuk subuk isimler biz geçen seneden beri aldığımız her adamı tanıyorduk biliyorduk ne vereceği belliydi..

Yabancı olarak..

Bende Marcelo´yu isterdim ama yapacak birsey yok :) Önemli olan sisteme uygun birini almak. Bizim sistemimiz de hücum.

Bu kriterlere cok uyan bir adam Carlinhos. 2 senedir takip edip de fos cikarsa o zaman elestiririz.

Bu forumda az kisi mi diyordu "Shaqiri Isvicre disinda ne yapmis, kimmis, bu kadar para verilir mi" diye. Iyi hatirliyorum.

Ama adam hayvani bir futbolcu oldugunu kanitliyor her oynadiginda. Ben Carlinhos´a güveniyorum acikcasi.

70 kac milyonluk ulkde 1 sol bek yok arkadas ya

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Fatih Terim asla istemediği oyuncuyu takıma aldırmaz

+Oynatmaz.

Sneijder sağlam olduğu her maç 11'de başladı..

Bu ona ne kadar güvendiğini gösterir hatta bazı maçlar vardı ki Sneijderin yürüyecek hali yokken bile ona kondisyon kazanması açısından sabretti..

Re: Transfer Nöbeti

Bende Marcelo´yu isterdim ama yapacak birsey yok :) Önemli olan sisteme uygun birini almak. Bizim sistemimiz de hücum.

Bu kriterlere cok uyan bir adam Carlinhos. 2 senedir takip edip de fos cikarsa o zaman elestiririz.

Bu forumda az kisi mi diyordu "Shaqiri Isvicre disinda ne yapmis, kimmis, bu kadar para verilir mi" diye. Iyi hatirliyorum.

Ama adam hayvani bir futbolcu oldugunu kanitliyor her oynadiginda. Ben Carlinhos´a güveniyorum acikcasi.

Amrabatida izlediler Yigiti de izlediler Riera yida izlediler demi.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

bu şikeciler yabancı sınırını falan destekliyor ama bizim engin mengin form tutarsa kıçlarında patlar :D

Ya bas git size Amrabat gibi oyuncular gerekli sizin neyinize Sneijderler Naniler

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Hişş ataristan öle bas git li filan Adam ol ben sahsına bırsey soylemedım.Ayrıca ben sneıjder gıtsınde demedım.Ne Alaka sımdı amrabat fılan .

Haftalardir söylüyorum. Güclenelim derken güc kaybetmemek gerekir. Dikkatli olmaliyiz.

Bizim seviyemizin kücümsenecek tarafi yoktu zaten. Önemli olan defansa ayar cekmekti ve Melo.

Sonrasinda Kazim, Frei, Okay, Sener gibi alternatiflere raziyim ben.

Bende ayni fikirdeyim.

Mevcut kadro korunmali, Chedjou alindi galiba, Nani olabilir ve kaliteli genc yerli oyuncuları takima katmaliyiz.

Muslera, Sneijder ve Melo'yu sattiktan sonra kimi alsn bos yani, hersene bu kadar cok sirkülasyona ne gerek var.

Bana kalsa Riera sol bekte kalsin Carlnhosa bile gerek yok, en azindan Riera yedek kalmayi sorun etmez ve hakkını teslim etmek lazim iyide oynadi.

Takimla cok oynamamaliyiz...

Abi Shaqiri Basel formasıyla Şl'de neler yaptı Manchester maçı vardı Dünya izledi ve orada hayran kaldık..

Ama bu herifi ne bilen var ne izleyen..

Bence sisteme bu kadar hücumcu bir sol beke gerek yok ki.

Sağ taraf zaten akıyor bence tam Abidal Kolarov Evra gibi az bindirme yapan ama çıktığı zaman çok etkili olan adam lazım..

İşin ehli adam lazım..

Beni korkutan şey Tafonun ısrarı bu eski yabancılar kimi önerse elimizde patlıyor arkadaş..

Umarım Tafo'ya güvenip alınan bir adam değildir umarım çok iyi oynar ve ben özrümü dilerim..

Demek istediğim bizim takımımız levelini yükseltti bu sene artık nokta adamlar almamız gerek..

Bizde sınırsız yabancı olsa koy Carlinhos'u umrumda olmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt