Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba Burak ikilisinden iyi ikili bence dünyada bile cok az. Kendi oyuncularimizin degerini bilelim.

Burak resmen bir gol makinesi. Türk diye en ufak eksigini bulmaya calisiyoruz ama bence müthis bir forvet. Burak atar diyorsun yani.

Küçümsedim ben daha iyi ikili olurlar dedim.Cardozo servisi çok iyi yapıyor.Gol yollarındada etkili.Sow tek başına aldığı maçlar var.

holmen cardozo bruno sol bek yabancı olacak hani bunlar yabancı sınırlaması devam etsın dıyorlardı noldu la ?

Yobo,Bruno,Meireles,Kuyt,Krasic,Stoch,Webo,Sow,Cristian,sol bek şuan bıle 10 yabancı var ne yapmaya calısıyo fener anlamadım gitti valla..

fenerbahçe yi anlamya uğraşma götleri sıkıştı bilinçsizce hareket ediyolar:lol:

holmen cardozo bruno sol bek yabancı olacak hani bunlar yabancı sınırlaması devam etsın dıyorlardı noldu la ?

Yobo,Bruno,Meireles,Kuyt,Krasic,Stoch,Webo,Sow,Cristian,sol bek şuan bıle 10 yabancı var ne yapmaya calısıyo fener anlamadım gitti valla..

yobo

stoch

krasic

kesin gidiyor zaten, meireles'in durumu da belirsiz. cristian roma'ya gidiyordu reddetti. asil sorun bizde bence.. fenerin büyük bi hedefi yokki

Sow Burak'a göre daha iyi futbolcu, ama bana göre daha iyi golcü degildir.

sow istediği kadar iyi olsun fener de bişey yapamaz bizde olsa bu sene attığın iki katı gol atardı

banami öyle geldi yoksa fb kokusu bugün baya mi geliyor forumda

fb transfer haberleri

yok sow bizde olsa cok gol atardi

yok cardozo sow süper ikili...

cik cik dicem alinacaksiniz simdi...

yobo

stoch

krasic

kesin gidiyor zaten, meireles'in durumu da belirsiz. cristian roma'ya gidiyordu reddetti. asil sorun bizde bence.. fenerin büyük bi hedefi yokki

orası belli olmaz kesin diye birşey yok yeni hoca gelmedi daha

bizde ise ujfalusi riera elmander gidip carlinhos ve nani gelirse tam 10 yabancı oluyor tribüne dany ile amrabat cıksa tamamdır :)

Fenerbahce´nin 6 yabanci sorunu yok. Daha rahatlar bize göre.

Kaleci ve sag bek pozisyonundan yirtiyorlar. Emre 1-2 sene daha kapatir orta sahayi.

Sol bek, Alves, Meireles, Kuyt, Sow, Forvet

banami öyle geldi yoksa fb kokusu bugün baya mi geliyor forumda

fb transfer haberleri

yok sow bizde olsa cok gol atardi

yok cardozo sow süper ikili...

cik cik dicem alinacaksiniz simdi...

fener istedigi kadar transfer yapsın başlarında aziz gibi diktatör bi adam oldukça messi ronaldo bile gelse hiç bi halt beceremezler ;)

Küçümsedim ben daha iyi ikili olurlar dedim.Cardozo servisi çok iyi yapıyor.Gol yollarındada etkili.Sow tek başına aldığı maçlar var.

semih kadar yapamiyor servisi ya neyse... ama sow ile daha iyi ikili olurlar belki cididen -burak ve dorgbaya karsin. burak cok bencil oynuyor genelikle malesef. ikili oyunu beceremiyor. kalite olarak ama drogba ve burakla kiyaslanamazlar asla bire birde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt