Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam gelmeyecem diyor hala arda :D

kız kaçırır gibi kaçıracakmısınız adamı kulübünden :D

Bu mendes denen sallama gece mi gelecekti?

Arda gitmem diyordu 2 sene önce.Erman kimseyle görüşmedim diyordu 10 gün önce.Belli olmuyor bu transfer işine.

Sneijder varken Nani lüks. Rotasyon da yapsan bunlari zor memnun edersin. Nani´yi transfer edersek, Sneijder konusunda korkularim artar.

Sneijder gidecegine Nani´yi almam, Kazim´i kadroda tutarim daha iyi. Nani ile Kazim´i karsilastirdigimdan degil, Sneijder´in daha büyük futbolcu oldugunu düsündügümden

ab statüsüyle ilgili düzenleme için uğraşılsa bir şeyler çıkabilir aslında.

Sneijder varken Nani lüks. Rotasyon da yapsan bunlari zor memnun edersin. Nani´yi transfer edersek, Sneijder konusunda korkularim artar.

Sneijder gidecegine Nani´yi almam, Kazim´i kadroda tutarim daha iyi. Nani ile Kazim´i karsilastirdigimdan degil, Sneijder´in daha büyük futbolcu oldugunu düsündügümden

İkisi de olsun abi.Bulunur bir sistem.

365g24s

-chedjou

-erman

-emre

-carlinhos

isimleri açıklanmadan bitti dediler ikisi tuttu bakalım emre ve carl i bilecekler mi?ayrıca nani haberini de ilk bu site verdi ama henüz bitti diye haber yapmadılar.

53 maçta 19 gol atan adama ben müthiş golcü diye bakmam. gekas bana göre daha iyi golcü. sow iyi topçu ama asla buraktan daha yararli demem. veriler bana onu gösteriyor.

sow tuhaf bir oyuncu ya. ne bileyim top ile cok iyi. saklamasini cok iyi biliyor topu. kaptirmiyor. ama sonra pass at desen , orta yap desen zamaninda veya iyi sinifda kaliyor. son vuruslari da okadar iyi degil. bazen jeneriklik goleri vardi belkide olacak ama striker da diyemeyiz. ne forvet nede orta saha oyuncusu. arasinda kalmis bir oyuncu profili. tuhaf ama begeniyorum ben sow u yinede.

ab statüsüyle ilgili düzenleme için uğraşılsa bir şeyler çıkabilir aslında.

En mantıklısı o. Sınırlama getireceksen AB dışından şu kadar dersin olur biter.

6+4 yine bir şekilde halledilir de sonraki sezon cidden büyük sıkıntı. Eldeki yabancıları yok pahasına satmak zorunda kaldığımız yetmezmiş gibi bir de top oynamayı az buçuk bilen yerliler için yüksek bedeller bayılmak zorunda kalacağız.

İkisi de olsun abi.Bulunur bir sistem.

Türkiye´de bence imkansiz. Cok zor. Daha bunun Melo´su var, Nani´si var, Drogba´si var. Cok zor.

Her hafta birini dinlendirirsen takim zor oturur. Nani gelirse, Muslera Sneijder ikilisinden birinin gideceginden emin olabilirsin

Bu arada 3 yıl afrika kupası yokmus eboue drogba chedjou dany konusunda rahatız :D

kardes ...ya bozulmada. senin analizin baya sacma olmus :SS: mantik yok nerden baksan

Türkiye´de bence imkansiz. Cok zor. Daha bunun Melo´su var, Nani´si var, Drogba´si var. Cok zor.

Her hafta birini dinlendirirsen takim zor oturur. Nani gelirse, Muslera Sneijder ikilisinden birinin gideceginden emin olabilirsin

Büyük ihtimal muslera gidici yoksa f.terim bukadar yabancı transferi yapmazdı

Büyük ihtimal muslera gidici yoksa f.terim bukadar yabancı transferi yapmazdı

muslera gidecek son adam her açıklamada belirtildi bu hem fatih hoca hem yöneticiler bugün de eski yönetici semih haznedaroğlu radyo programında sneijder gidebilir sanmıyorum ama teklif iyi olursa belki gider dedi ancak burak ve muslera asla satılmaz dedi

En mantıklısı o. Sınırlama getireceksen AB dışından şu kadar dersin olur biter.

6+4 yine bir şekilde halledilir de sonraki sezon cidden büyük sıkıntı. Eldeki yabancıları yok pahasına satmak zorunda kaldığımız yetmezmiş gibi bir de top oynamayı az buçuk bilen yerliler için yüksek bedeller bayılmak zorunda kalacağız.

eğer akıllı biri çıkıp da bunu engellemezse yaşayarak göreceğiz bu uygulamanın yanlışlığını.dibe vuracağız büyük ihtimal hem kulüpler hem milli takım olarak 10 sene içinde.sonra doğru yolu buluruz belki.

Muslerayı seneye zor tutarız takımda. e drogbanın da son senesi iki tane kontenjan açılıyor.

2014 te seju, carli, nani, wesley, melo kalır

Yabancı sınırı olmasaydı, Sow'u alırdık :)

Düsünüyorum da Sneijder nolacak ? Ah Wesley ah. bi patlayamadin :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt