Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sen nasil analiz yapiyorsun gercekten merak ediyorum. Muslera, Chedjou, Melo, Sneijder, Nani, Drogba. Etti mi sana 6?

Sen bunlari oynatacagim diye 2 bekinden mi vazgececeksin? Hadi bekleri koydun, Melo Sneijder´den mi vazgececeksin?

Takim sallanir yahu. Denge bozulur. Bazi oyuncular var ki, sistem icin cok önemli. Oynamazlarsa büyük sikinti olur.

Muslera, Eboue, Chedjou, Carlinhos ve Melo kilit oyuncularimiz takim dengesi acisindan. Simdi o diger oyuncuyu sen koy artik :)

ya bu tamam baska. yabanci konusu hepimizin basini agiritacak gibi durmakda. ama nani olursa sneijder olmaz uyum saglamaz gibi meseleye getirmisdi demin. en azindan ben öyle anladim.

eboue kes. belki muslerayida kese bilirsin. bunlar takimin dengesini olusturmazlar. stoper ikilisi orta saha ve bularin emeklerini hazirlayislarini süslemek amacli hucumdaki adamlarin burak dorgba mesela takimin dengesini iskeletini olusturur.

nani varsa sneijderin de olacak. sneijder ne zaman en etkili oluyor ?! cok iyi kanatlarin oldugu zaman sneijder senin aradigin adam oluyor. kanatli systemde sneijder muthis isler yapior ki nani-sneijder li 10 nummara-kanatli system görmek isterim acikcasi. savunmada sabriyi oynatirim bir seyler yaparim isde. sabride okadar kötü oyuncuda degil yani. en azindan diger tarafdaki hakan baltadan cok daha iyi :)

İlk haftalarda hep değiştiriyoruz zaten.ŞL dönüşü de değiştirmek zorundayız yorgunluktan dolayı.Eboue'nin laubaliliği,Melo'nun cezalı olacağı maçlar,Sneijder'in sakat olacağı maçların olması yüksek.Drogba her maç oynayamaz zaten yaştan dolayı.Son haftalarda ise buna döneriz değiştirmeyiz problem olmazsa.

---------------Muslera---------------

Sab/Ham--Semih--Chedjou----Carlinhos

------------Selçuk---Melo-------------

Nani----------Sneijder----------Erman--

---------------Burak-------------------

Drogba sana mac kazandiriyor kardesim. Adam winner. Yedek oturmasi bence imkansiz. Sahada olmasi zaten senin avantajin.

Eboue de bana göre 2 senedir en kilit oyuncularimizdan. Hamit Sabri ikilisi orayi kapatamaz, follosh olur o kanat.

Demek istedigim de bu. Hücumda etkili oyuncu sayisini arttiracagim diye, yine defansinda acik veriyorsun.

Ayrica Erman´in ilk 11 oynamasi bana göre mümkün degil

Galatasaray'in yeni transferi Carlinhos bugün Fluminense formasi ile son macina cikiyor. Rakip Alex-Lincoln-Deivid'li CURITIBA

Bu haber günümü kurtardi. Sonuna be sonunda, cok bekledik cook. :ayatollah::ayatollah:

Drogba sana mac kazandiriyor kardesim. Adam winner. Yedek oturmasi bence imkansiz. Sahada olmasi zaten senin avantajin.

Eboue de bana göre 2 senedir en kilit oyuncularimizdan. Hamit Sabri ikilisi orayi kapatamaz, follosh olur o kanat.

Demek istedigim de bu. Hücumda etkili oyuncu sayisini arttiracagim diye, yine defansinda acik veriyorsun.

O zaman Nani ve Melo alınmamalı yoksa her türlü bir yerden açığımız oluyor.

abi sen de haklısın da çık işin içinden g.inler gelmezse başka türlü olmuyor en mantıklısı sağa şener alınacak ya da hamiti sağ beke çekeceğiz anca öyle kurtarıyoruz drogba da sana kesinlikle katılıyorum:yenieek:

aslında yerli bi sağ bek bulsak sabriden daha kaliteli ama hamittende daha hızlı olan :D iki tane sağ bek oynayacak adam var ama istediğimiz gibi değil ikiside. eboue'yi seviyomda ilk kesik ordan olmalı bence Sneijder'ı satmak çok koyar, Muslera satılırsa ağlarım, Melo'yuda almamız gerektiğine göre ilk gözüme kestirdiğim yer sağ bek :(

Hakan soylemez beklemeyin aciklaninca ben size demistim der okadar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt