Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli oyuncu transferinde en az 2 oyuncu vermeliyiz ki çöp alış-veriş'de eksiye düşmeyelim. Yani bir çöp alırken iki çöp vermek durumu biraz tolere edilebilir.

Prandelli'nin Tarigi isteyecegini zannetmiyorum. kulüp ilgileniyormu gerçekten, yoksa duyumcular salliyormu onuda bilmiyorum. Ama Tarik çok overrated. Amrabatin güçsüz olani. ayrica kesinlikle sag bek oynayamaz. Sag açik oynar. Devre arasi alip oynatamadigimiz oyuncular gibi olur.

Seneri getirirlerse hayir demem.

Abi hem Prandelli güçlü bek sever, onun için Veysel-Hamit ikilisini düşünüyordur Semih de olası sakatlık durumunda alternatif olur.Prandelli geçen seneki maçların hepsini izlemiştir Semih'in bek performansını görmüştür.

Tarık ne öyle halı saha topçusu gibi...

Renkdaş Sneijder'e bir laf edersen hemen etrafını sararlar .. 20 m€ veren çıkarsa ben de satılması taraftarıyım , lakin o parayı veren çıkmaz bence.. o yüzden daha az paralara da satılması çok manasız olur Sneijder gibi topçunun..

15 milyon Euro üstü benim kabulumdür. Sonuçta 4,5 alıyor yıllık.

Üslubuna dikkat et vurgu yapmak için bu söylemlere bence gerek yok. Ben Galatasaray da ilk Selçuk sonra Melo'yu yazarım ilk 11 'e . Sneijder hazır piyasası varken satilmali 20 milyon verseler zaten direkt satilacak. Uefa mali kriterler yüzünden bizi men etmeyeceğini bana garanti et, Balotelli de gelsin takıma ;)

sneijder satilmali diyene o üslup az bile hadi bak isine

Engin Baytar var, Sercan Yildirim var, hatta Aydin Yilmaz var, bunlar verilsin takasta iste, zaten kadroya giremeyecekler, bos bosuna maas oduyoruz..

Ama suanda gitmesi mantikli degil, 2 sene onceki attigi golleri bi hatirlayin, gecen sezon da kritik maclarda gol atti, Burak dan baska forvetimiz kalmiyor o zaman, Mevlut da gelmiyor daha o transfer yatti. Bu sezon ihtiyac duyulur 3 kulvarda..

Umut Bulut denince aklıma ilk gelen maç.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=T3pY3jHZnkM[/media]

Umut Bulut karambol maçlarında etkili oldu son sene (3 maç)

Ama bu sene işimizi karambole bırakma şansımız yok..Umut'un yaptığı tek ve en iyi şey korner veya firikik tarzı yerlerde son anda ayağını uzatmak..

Bu iyi birşey ama yeterli değil . İyi profesyönel ama kendisi için de bizim için de gitmeli.

Bu arada Chedjou nolacak? gidecekmi, yerini biri gelecekmi? hatalar yapsa bile takimin en tecrübeli stoperi.

Ched----Semih/koray Semih-----Balta/Koray Transfer------Semih/koray

Hangi defans kurgusuna yönelecegiz merak ediyorum.

Hareketlensin artik transfer donemi, soyle KAP a aciklamalar yapilsin birileri gelsin gereksizler gitsin..

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 6 dk.

Yerli kadrosunu genişletmek isteyen Galatasaray, Kayseri Erciyesspor forması giyen Yasin Öztekin için harekete geçti.

bence yasin faydalı olur forvet oynar kanatlarda oynar

Forvet demeyelim de sol kanat ve zaman zaman da forvet arkası diyelim.

Malum forvet tanımı içine merkez hücumcu yani santrfor da girmekte, fakat Yasin'in ise merkez forvet oynama yetisi yok.

Kimse yaşına takılmasın, yetenekli olduğu net, gelirse rotasyona zenginlik katar ve katkı verir.

dunyada sneijderi istemeyiz diyen iki tür var 1.f.terim ve ekibi 2.f.terimin bitmek tukenmek bilmeyen yalakalari

Senle hem fikirim renkdasim ben sadece Koray i ilk 11 yazmak için elimizde yeterli done yok diyorum.

Bence semih nasıl çıkıp oynadıysa korayda en az onun kadar iyi oynar ama dortmundun bu sezon sonu 7 ml. € ya geri alma opsiyonu var tahmin ettiğim gibi iyi oynarsa dortmund basar parayı alır bizde yine başa döneriz..

SON DAKİKA: Atletico Madrid, Filipe Luis'in Chelsea'ye transfer olduğunu açıkladı.

Bu arada Chedjou nolacak? gidecekmi, yerini biri gelecekmi? hatalar yapsa bile takimin en tecrübeli stoperi.

Ched----Semih/koray Semih-----Balta/Koray Transfer------Semih/koray

Hangi defans kurgusuna yönelecegiz merak ediyorum.

Chedjou, Danny'nin janjanlisi ne büyük transfer yanlışıdır ki sorma gitsin.

Üslubuna dikkat et vurgu yapmak için bu söylemlere bence gerek yok. Ben Galatasaray da ilk Selçuk sonra Melo'yu yazarım ilk 11 'e . Sneijder hazır piyasası varken satilmali 20 milyon verseler zaten direkt satilacak. Uefa mali kriterler yüzünden bizi men etmeyeceğini bana garanti et, Balotelli de gelsin takıma ;)

harbi saçmalıyosunuz adamı satamadınız bi sizin gibiler yüzünden bu durumlara düştük sneijder satılamaz sözleşme yenilencek adamla avrupada ligde başarılı hayal olsun istiyosun heralde garip fikirler var burada ya

Abi hem Prandelli güçlü bek sever, onun için Veysel-Hamit ikilisini düşünüyordur Semih de olası sakatlık durumunda alternatif olur.Prandelli geçen seneki maçların hepsini izlemiştir Semih'in bek performansını görmüştür.

Tarık ne öyle halı saha topçusu gibi...

Evet sonuçta hoca geldi. Kendisi deneyecek görecek. Bizede sonucu degerlendirmek düser. Semihi söylememin sebebi özellikle Tarikdan iyi bir bek olmasi. Tarik süratli diye geçilmez felan degil. aksine kötü defans yapiyor. Skor'a katkisi sifir. Düsünmeye bile degmez.

Fatih Terim bile bu takımdan gonderilebiliyorsa ve bu kaniksanabiliyorsa gerisi teferruattır.

fatih terim gönderilir şu anda tüpçünün ekmepini yiyo herkesi kötüledi takımda gitmesi normal egosu yüksek sneijder oyncak seneye para sanki sizin cebinize giriyo anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt