Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prandelli'nin Tarigi isteyecegini zannetmiyorum. kulüp ilgileniyormu gerçekten, yoksa duyumcular salliyormu onuda bilmiyorum. Ama Tarik çok overrated. Amrabatin güçsüz olani. ayrica kesinlikle sag bek oynayamaz. Sag açik oynar. Devre arasi alip oynatamadigimiz oyuncular gibi olur.
Seneri getirirlerse hayir demem.
Renkdaş Sneijder'e bir laf edersen hemen etrafını sararlar .. 20 m€ veren çıkarsa ben de satılması taraftarıyım , lakin o parayı veren çıkmaz bence.. o yüzden daha az paralara da satılması çok manasız olur Sneijder gibi topçunun..
Üslubuna dikkat et vurgu yapmak için bu söylemlere bence gerek yok. Ben Galatasaray da ilk Selçuk sonra Melo'yu yazarım ilk 11 'e . Sneijder hazır piyasası varken satilmali 20 milyon verseler zaten direkt satilacak. Uefa mali kriterler yüzünden bizi men etmeyeceğini bana garanti et, Balotelli de gelsin takıma![]()
Ama suanda gitmesi mantikli degil, 2 sene onceki attigi golleri bi hatirlayin, gecen sezon da kritik maclarda gol atti, Burak dan baska forvetimiz kalmiyor o zaman, Mevlut da gelmiyor daha o transfer yatti. Bu sezon ihtiyac duyulur 3 kulvarda..
sneijder satilmali diyene o üslup az bile hadi bak isine
Futbol Arena @FutbolArenaTR 6 dk.
Yerli kadrosunu genişletmek isteyen Galatasaray, Kayseri Erciyesspor forması giyen Yasin Öztekin için harekete geçti.
bence yasin faydalı olur forvet oynar kanatlarda oynar
Futbol_5 @Futbol_5 14 Tem
Sinan Gümüş antrenamanlarda dikkat çeken isimlerin başında geliyormuş..Formayı kaparsa şaşırmam..
Senle hem fikirim renkdasim ben sadece Koray i ilk 11 yazmak için elimizde yeterli done yok diyorum.
Bu arada Chedjou nolacak? gidecekmi, yerini biri gelecekmi? hatalar yapsa bile takimin en tecrübeli stoperi.
Ched----Semih/koray Semih-----Balta/Koray Transfer------Semih/koray
Hangi defans kurgusuna yönelecegiz merak ediyorum.
Üslubuna dikkat et vurgu yapmak için bu söylemlere bence gerek yok. Ben Galatasaray da ilk Selçuk sonra Melo'yu yazarım ilk 11 'e . Sneijder hazır piyasası varken satilmali 20 milyon verseler zaten direkt satilacak. Uefa mali kriterler yüzünden bizi men etmeyeceğini bana garanti et, Balotelli de gelsin takıma![]()
Abi hem Prandelli güçlü bek sever, onun için Veysel-Hamit ikilisini düşünüyordur Semih de olası sakatlık durumunda alternatif olur.Prandelli geçen seneki maçların hepsini izlemiştir Semih'in bek performansını görmüştür.
Tarık ne öyle halı saha topçusu gibi...
Fatih Terim bile bu takımdan gonderilebiliyorsa ve bu kaniksanabiliyorsa gerisi teferruattır.