- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
kus da olabilir 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umut´u verirdim.
Ama yerini de doldurmak gerekir yerli bir oyuncuyla. Yabanci forvet transferi de yetmez.
offfff aysallll forvete adam lazım drogba boşluğu doldurulmalı hala anlamadı
Arkadaslar Koray dan bende umutluyum fakat geçen sene ne yaptı ki bu sene göbeğe Koray'ı yazıyoruz? Lütfen Galatasaray dan bahsediyoruz.
Bence Olcan sağbek oynasın diyor o maç trabzonda sağbek oynamışı galiba
Valla sans buldugu maçlarda begendim. Galatasaray'dan bahsediyoruz ama oynatacak banko 6 yerli bulamiyoruz. Tarik gibi bu takimda yedek bile olamayacak adama millet sulaniyor. Prandelli mutlaka denemeli bunu.
Valla sans buldugu maçlarda begendim. Galatasaray'dan bahsediyoruz ama oynatacak banko 6 yerli bulamiyoruz. Tarik gibi bu takimda yedek bile olamayacak adama millet sulaniyor. Prandelli mutlaka denemeli bunu.
Juventus Allegri´yi takimin basina getirmis. Gerizekalilar
Senle hem fikirim renkdasim ben sadece Koray i ilk 11 yazmak için elimizde yeterli done yok diyorum.
muhammet alınır umut paytak paytak koşar anca kesinlikle katılıyorum yabancı olarak doumbia balo alalım susucam yoksa demba ba transferine üzülücez çok madem alınabiliyo
millet cok cabuk unuttu alper malindan az daha 6.5m kazik yiyecektik,simdide bu tarik olayi cikti basimiza
Senin icin demiyorum, ama bu forumun Muhammet sevgisini anlamiyorum ben cok.
Bencede cok cok yetenekli bir futbolcu, ama ciddi anlamda müzmin sakat. Bunu herkes biliyor.
Son 2 senede sezonun yarisinda sakatti. 15 mac filan yapti, 5´i ilk 11, digerleri yedek.
Muhammet Demir önce istikrari yakalamaya calismali. Ondan sonra düsünülür.
Alperin Tariga bakarak üstünlügü var gene. Asla 6.5 etmez tabi. Ama Tarik için o rakamlarin konusulmasi ayip oluyor artik.