Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sinan gümüs antremanlarda cok iyimis diyorlar...bu sezonun sürprizi olabillir...

Yasin Öztekin gecen Sezon Erciyes'de 6 Gol atmis ve 8 Assist yapmis...Dortmund'un alt yapisindan geliyor...27 yasinda...Iyi bir alternatif olabillir...

Dany Nounkeu + Yigit Gökoglan = Yasin Öztekin takasi yapsak iyi olur.

Umut´u verirdim.

Ama yerini de doldurmak gerekir yerli bir oyuncuyla. Yabanci forvet transferi de yetmez.

muhammet alınır umut paytak paytak koşar anca kesinlikle katılıyorum yabancı olarak doumbia balo alalım susucam yoksa demba ba transferine üzülücez çok madem alınabiliyo

Arkadaslar Koray dan bende umutluyum fakat geçen sene ne yaptı ki bu sene göbeğe Koray'ı yazıyoruz? Lütfen Galatasaray dan bahsediyoruz.

Valla sans buldugu maçlarda begendim. Galatasaray'dan bahsediyoruz ama oynatacak banko 6 yerli bulamiyoruz. Tarik gibi bu takimda yedek bile olamayacak adama millet sulaniyor. Prandelli mutlaka denemeli bunu.

BsqOEV9IMAAOV0y.jpg:large

Kaleci antrenörümüz Taffarel kalecilerimizi kameraya kaydediyor ve daha sonra hatalarını analiz ediyor.

Valla sans buldugu maçlarda begendim. Galatasaray'dan bahsediyoruz ama oynatacak banko 6 yerli bulamiyoruz. Tarik gibi bu takimda yedek bile olamayacak adama millet sulaniyor. Prandelli mutlaka denemeli bunu.

Senle hem fikirim renkdasim ben sadece Koray i ilk 11 yazmak için elimizde yeterli done yok diyorum.

3,5 + umuta hemen alsınlar hatta umutu alacaklarsa 4 + umutta olabilir

millet cok cabuk unuttu alper malindan az daha 6.5m kazik yiyecektik,simdide bu tarik olayi cikti basimiza

muhammet alınır umut paytak paytak koşar anca kesinlikle katılıyorum yabancı olarak doumbia balo alalım susucam yoksa demba ba transferine üzülücez çok madem alınabiliyo

Senin icin demiyorum, ama bu forumun Muhammet sevgisini anlamiyorum ben cok.

Bencede cok cok yetenekli bir futbolcu, ama ciddi anlamda müzmin sakat. Bunu herkes biliyor.

Son 2 senede sezonun yarisinda sakatti. 15 mac filan yapti, 5´i ilk 11, digerleri yedek.

Muhammet Demir önce istikrari yakalamaya calismali. Ondan sonra düsünülür.

Sağ bekte Hamit ve Veysel var Semih'te oynar biraz süratli diye Tarık'a bu uçuk rakamları vermeye gerek yok

Senin icin demiyorum, ama bu forumun Muhammet sevgisini anlamiyorum ben cok.

Bencede cok cok yetenekli bir futbolcu, ama ciddi anlamda müzmin sakat. Bunu herkes biliyor.

Son 2 senede sezonun yarisinda sakatti. 15 mac filan yapti, 5´i ilk 11, digerleri yedek.

Muhammet Demir önce istikrari yakalamaya calismali. Ondan sonra düsünülür.

orası öyle sakatlık sorununu bilmiyorum ama iyi olabilir ilerde yani illa o alınsın demiyorum ama berkle devam edelim yeter ki bize yararlı yabancı forvet alalım doumbia balo tarzı

Alperin Tariga bakarak üstünlügü var gene. Asla 6.5 etmez tabi. Ama Tarik için o rakamlarin konusulmasi ayip oluyor artik.

tarık neden beğenilmiyo anlamıyorum iyi oyuncu prandelli kimi isterse bildiği vardır ama 6.5 gerçekten hiç bir Türk futbolcu etmez

Muslera, Melo, Telles ki bana göre şu mali ortamda Sneijder lüks ilk 11 için 3 yabancımız var. Sağ bek yabancı olabilir bence. Göbeğe de bi yabancı eder 5.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt