Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
:/ Pandaya bakin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaş sen ne üslup fakiri bir adamsın.. Düşündüğünü yazamaz mı söyleyemez mi adam.. Velhasıl kelam bende aynı düşüncedeyim ; sen kimsin ki cahil olarak adledebiliyorsun beni... Zaten bi sen ve senin gibi düşünenler haklı sana göre.. Sneijder'in kalitesi belli kimse yeteneğine laf etmiyor, edemez de zaten.. 20 milyonu verirlerse satılmalı evet.. yaşına göre değerini bulmuş geçmiş bir rakam 20 milyon.. değerini geçen oyuncuyu satacaksın büyüyebilmek için !!!! Başarı 1 oyuncuya endeksli gelmez hiçbir zaman....
Atl.Mdr. Falcao'yu sattı da ne oldu? Hem kulübe dünyanın parasını kazandırıldı hem de yeri doldurudu.. Takım oyunuyla geldi başarı ; bireysel gelmedi... Al işte Luiz'i de sattılar Chelsea'ye.. Ne olacak ölüp bitecekler mi?
Sen de yap doğru planlama sen de başarılar kazan; Bam'lı günlerin mi gelmesi lazım illa 1 oyuncu güzel rakamlara satılırsa...
Atl.Mdr. Falcao'yu sattı da ne oldu? Hem kulübe dünyanın parasını kazandırıldı hem de yeri doldurudu.. Takım oyunuyla geldi başarı ; bireysel gelmedi... Al işte Luiz'i de sattılar Chelsea'ye.. Ne olacak ölüp bitecekler mi?
Zor bir soru ama Felipe Melo bana göre Türkiye ye gelmiş en iyi yabancı futbolcudur kendisi. En azından ben öyle düşünüyorum.
geçen sezon devre arasında yapılan transferler neredeyse 20m euro . Elde ne var?
bu mantıkla selçuk inanla burak yılmazda 4m euro alıyo
4mluk ne oynuyolar acaba ?
bahsettiğin futbolcu sneijder şuan başka bi klüpte(dk'dan sonra) olsa hayal bile edemeyeceğin adam
geçen sezon devre arasında yapılan transferler neredeyse 20m euro . Elde ne var?
Çünkü Hagi Türk vatandaşıdır.
Planlama renkdaş planlama! sen kötü planlama yaparsan hiç bir şey olmaz en nihayetinde..
Bu benim fikrim arkadaşlar. Hagi de efsane tabiyki ama ben Melo diyorum.
Selçuk ve Burak için verilen ücretleri görünce dudaklarım uçukladi zaten. Hajrovic olayından sonra yönetim ne yaparsa bana süpriz değil zaten. Bakın Sneijder i burda kimse tartışamaz. Senin Semih hariç geri dörtlü n Allah a emanet kanalların yok e o zaman Sneijder ve Drogba ya yazık. Kadro planlaması diye birşey yok. Bu kadroya Sneijder lüks bence. Ve su mali tabloda Sneijder i kaldiramayiz diye dusunuyorum.