Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BsqeHkkCUAAVhV4.jpg

:/ Pandaya bakin...

Arkadaş sen ne üslup fakiri bir adamsın.. Düşündüğünü yazamaz mı söyleyemez mi adam.. Velhasıl kelam bende aynı düşüncedeyim ; sen kimsin ki cahil olarak adledebiliyorsun beni... Zaten bi sen ve senin gibi düşünenler haklı sana göre.. Sneijder'in kalitesi belli kimse yeteneğine laf etmiyor, edemez de zaten.. 20 milyonu verirlerse satılmalı evet.. yaşına göre değerini bulmuş geçmiş bir rakam 20 milyon.. değerini geçen oyuncuyu satacaksın büyüyebilmek için !!!! Başarı 1 oyuncuya endeksli gelmez hiçbir zaman....

Atl.Mdr. Falcao'yu sattı da ne oldu? Hem kulübe dünyanın parasını kazandırıldı hem de yeri doldurudu.. Takım oyunuyla geldi başarı ; bireysel gelmedi... Al işte Luiz'i de sattılar Chelsea'ye.. Ne olacak ölüp bitecekler mi?

Sen de yap doğru planlama sen de başarılar kazan; Bam'lı günlerin mi gelmesi lazım illa 1 oyuncu güzel rakamlara satılırsa...

geçen sezon devre arasında yapılan transferler neredeyse 20m euro . Elde ne var?

Atl.Mdr. Falcao'yu sattı da ne oldu? Hem kulübe dünyanın parasını kazandırıldı hem de yeri doldurudu.. Takım oyunuyla geldi başarı ; bireysel gelmedi... Al işte Luiz'i de sattılar Chelsea'ye.. Ne olacak ölüp bitecekler mi?

Atl.M. ile bizi bir tutmuyorsundur umarım , enson 96 yılında şampiyon olmuşlar idi geçen seneye kadar arada küme düşmüşler , bir on sene daha şampiyon olmasalar birşey olmaz ,

Türkiyede 2 senelik şampiyonluktan sonraki ilk görece başarısız sezonda dahi millet kazan kaldırdı .

bu mantıkla selçuk inanla burak yılmazda 4m euro alıyo

4mluk ne oynuyolar acaba ?

bahsettiğin futbolcu sneijder şuan başka bi klüpte(dk'dan sonra) olsa hayal bile edemeyeceğin adam

Selçuk ve Burak için verilen ücretleri görünce dudaklarım uçukladi zaten. Hajrovic olayından sonra yönetim ne yaparsa bana süpriz değil zaten. Bakın Sneijder i burda kimse tartışamaz. Senin Semih hariç geri dörtlü n Allah a emanet kanalların yok e o zaman Sneijder ve Drogba ya yazık. Kadro planlaması diye birşey yok. Bu kadroya Sneijder lüks bence. Ve su mali tabloda Sneijder i kaldiramayiz diye dusunuyorum.

Bu Sneijder satılsın diyenleri antudan buraya helikopterlemi atıyorlar biri bitiyor biri düşüyor.

Sneijder için luks diyen beyinsizleri ciddiye alip yorum yapmayin.

★★★》☆

Selçuk ve Burak için verilen ücretleri görünce dudaklarım uçukladi zaten. Hajrovic olayından sonra yönetim ne yaparsa bana süpriz değil zaten. Bakın Sneijder i burda kimse tartışamaz. Senin Semih hariç geri dörtlü n Allah a emanet kanalların yok e o zaman Sneijder ve Drogba ya yazık. Kadro planlaması diye birşey yok. Bu kadroya Sneijder lüks bence. Ve su mali tabloda Sneijder i kaldiramayiz diye dusunuyorum.

bam üçlüsü gayet iyiydi haklısın en azından şampiyonluk umudumuz yoktu strese girmiyoduk

sneijderi gönderip eskiye dönelim mustafa sarp futbolu bırakmamış hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt