Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pirlo lions diye twit mi atmış?

Sneijder'i yollayıp Pirlo'yu almak nasıl bir kafanın ürünü? :D

Bsr72AAIIAAxAiy.jpg:large

Burak'a bakin, sanki aniliyor gibi kafa salliyor :S

Biz karşılarız olmadı bir kısmını. Gitsin de oynasın, kaleci falan olmadığı/olmayacağı daha da ortaya çıksın.

Kimsenin isteyeceğini sanmıyorum 1. kaleci olarak. En fazla PTT 1. Lig'den ister belki son sıralardan bir kulüp.

Forum forum olalı, genç bir oyuncumuzun (maalesef ki) olağanüstü vasıfsız oluşu ve hiçbir ümit vaad etmemesi konusunda ilk kez tam manasıyla hemfikirdir diye düşünüyorum.

Ne yazık ki Eray, Mustafa Sarp'ın kaleci versiyonunun dahi altında, o derece kötü yani.

Bu sözleşme uzatımının futbolla açıklanacak yanını bulmak akıl işi değil.

Eray 30 yaşına da gelse Ufuk ve Aykut'un bile tırnağı etmez.

% 100 katılıyorum, o derece kötü, kötülerin kötüsü.

Tarihimiz boyunca görüp görebileceğimiz en niteliksiz kalecilerden biriyle dolgun yıllık ücretlerle sözleşme uzatmak :mad-3:

Cidden beynim, kafam uğuldamaya başladı.

Bu akıl, mantık dışı hamle, fenerbostanın Zeyneloviç fiyaskosu ile atbaşı gidecek kadar rezalet nazarımda.

--------muslera--------

-----koray-----semih---

Tarik----------------telles

-----------melo-----------

-------selcuk--pirlo-------

----------sneijder----------

-------bruma---------------

-------------------burak-----

6 yabanci oynatabilsek olurdu pirlo aslinda. Bruma serbest oynardi.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Salih Dursun ve Eray bu takimin en kötü oyuncular

Salihi Trabzona verdik, Erayin sözlesmesini uzattik

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lUH9MeNsUd0[/media]

Şuan ne kadar ihtiyacımız vardı bir bilsen..

Keşke bu sene gelmiş olsan , 3 yaş genç olsan , herkes burun kıvırsa keşke.

Vincenzo di palma ve taffarel elbet bir şey görmüş olacaklar ki eray'da uzatıldı sözleşmesi. bu bence gayet yeterli bi referans. biz sadece real maçında yediği golle hatırlıyoruz eray'ı. bi ölçü olmamalı bu.

Haklı taraflarınız var değerli renkdaşım, tabi ki bu işi Tafo'dan daha iyi biliyor değiliz.

Fakat, Eray konusunda bu derece umutsuz olmamızın başlıca nedeni olağanüstü ağır, hantal bir kaleci olması, bu tip bir ağırlığı giderecek tarzda çabukluk antrenman methodu olduğunu sanmıyorum.

Eray görev aldığı hiçbir maçta en ufak ışık vermedi ne yazık ki.

Tafo'nun hangi kıstaslar nedeniyle müspet baktığını cidden çok merak etmekteyim.

elmander_kasipatlak_170312.jpg

Almeida gelecekti Elmander'i niye yolladık. Biraz form tutsa Almeida'yı yalan eder.

6 yıl kalecilik yaptım, 39 yaşındayım ben bu kadar yetenek fukarası bir kaleci görmedim..Birde oynadıgı milli takım nedeniyle Hollandanın kalecisi...

mesut özil almanya fut.fed. verdiği dk. şampiyonluk ödülü 300000 euroyu gazzeye bağışlamış

+150000de cebinden eklemiş

[media]https://www.youtube.com/watch?v=55H0RgP_AFo[/media]

Nasıl özledik belli değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt