Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu eray olayını okudukca kafayı yiyorum kombineye zam yap parayı eraya ver olacak iş değil tafarel gibi bir duayen nasıl böyle bir kazmaya onay verir skandal resmen..

Sent from my iPhone using Tapatalk

tarık'ı alamayacağız

şeneri bursa bırakmayacak

hamite hazır olun:42:

kadro dışılar(sabri ve ebuoe) eses in elini güçlendirdi.:bansign:

Milletin bu kadar korkmasının nedeni Madrid maçı.O maçı kıstas alıyor herkes.Ondan herkes karşı çıkıyor.Ben o zaman diyordum şimdi de diyorum beklemek lazım.Aslında Galatasaray da kaleci çıkarma,kaleci yetiştirme kültürü de yok.Onun için çokta beklenti içinde değilim.

Kıymetli renkdaşım,

Uzunca bir süredir genç kaleci seçiminde çok doğru seçimler yapamadığımızdan sıkıntı yaşamaktayız, Aykut ve Ufuk'a çok uzun süre katlanmış bir ekibiz, yeterli şansı da veriyoruz, dolayısıyla sabırsız değiliz, hatta bu tip yanlış seçimlerde bile çoğu defa gereğinden fazla ısrarlıyız.

Neredeyse Eser Özaltındere'den bu yana çok kaliteli diyebileceğimiz yerli bir kalecimiz olmadı.

O nedenle, kamp kadrosunda bulunan genç kalecilerimiz İsmail Çipe ve Alperen Uysal gelecekte beklentilerimizi karşılar inşallah, zira her ikisi de milli takımın alt yaş gruplarında forma giymiş gençler, bakalım kısmet.

Hic kimse alinmazsa Hamit ve Veysel sağ kanatta rahatlikla ounar.

★★★》☆

Kıymetli renkdaşım,

Uzunca bir süredir genç kaleci seçiminde çok doğru seçimler yapamadığımızdan sıkıntı yaşamaktayız, Aykut ve Ufuk'a çok uzun süre katlanmış bir ekibiz, yeterli şansı da veriyoruz, dolayısıyla sabırsız değiliz, hatta bu tip yanlış seçimlerde bile çoğu defa gereğinden fazla ısrarlıyız.

Neredeyse Eser Özaltındere'den bu yana çok kaliteli diyebileceğimiz yerli bir kalecimiz olmadı.

O nedenle, kamp kadrosunda bulunan genç kalecilerimiz İsmail Çipe ve Alperen Uysal gelecekte beklentilerimizi karşılar inşallah, zira her ikisi de milli takımın alt yaş gruplarında forma giymiş gençler, bakalım kısmet.

Değerli Abim

Galatasaray Hayrettin'den sonra Türk kaleci bulamadı maalesef.Bizimle tarih yazanlar da hep yabancı kaleciler.Onun için beklenti içinde değilim.Yedeğe de kimi aldıkları pek önemli değil açıkcası.Onu belirteyim.

BobPwjqCIAAxREy.jpg

Ne ayak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt