Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou kalacak gibi, o zaman (bence) Tarik alinmali, hem solbeke hem sagbeke alternatif olur yasida genc, 1 milyon euro icin bu tarz transferler kotu sonuclanmamasi lazim, Olcan a bile 4 milyon euro verdik, neredeyse cogu arkadasimiz Messi ilan etti, evet yabanci kurali var o bakimdan belki Messi gibi gelebilir ama normalde kimse 29 yasina gelmis bir Turk oyuncusuna 4 milyon euro vermezdi, o yuzden Milli takima kadar yukselmis 21-22 yasindaki Turk oyunculara da bu parayi vermek zorundayiz.

Eder etmez orasini fazla kurcalamamak lazim, bugun belki 3 milyon euro etmez, ama yabanci kurali devam ettigi surece sen mecbursun, bugun vermezsen yarin 5 vereceksin, simdi alki simdi sana katki versin.. Yarin i bekleyecek halimiz yok.. Aslinda aynisi da Tore icin gecerli..

sercan eskisarac kus beyler, teyitli bilgidir

tapatapatapatalk

Olağanüstü Genel Kurul Çağrısı | Sayfa 2 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Google a eski profilimi yazınca bu çıktı diğer yorumlarıma da bakıverin işte. Nevizade başlığındaki uygunsuz üslup sebebiyle forumdan ayrılmıştım.

Forumdan ayrılmadan öncede adımı Aziz Kaan yapmıştım. Yineleyim bir sefer daha tüm renkdaşlarıma..

Uefa cl ve avrupa liginde ukrayna ve rusya takımlarını karşılaştırmayacakmış

Brezilya Ligi'nin dünyadaki kaç ülkede yayınlandığını ve STSL'nin kaç ülkede yayınlandığını önüne alıp incelersen aradaki farkı görürsün oysa ki. Hariçten gazel okumakla "bence"lerle olmuyor malesef bu işler.

Hasan Ali'ye gelirsek, vasatın bile altında rezil bir futbolcudur. Sırf ülkedeki yetenek fakirliği yüzünden Fenerbahçe gibi bir kulüpten para kazanmaktadır. Edirne'den batıda, Kars'dan doğuda Hasan Ali ismi bir kişi için bile bir anlam ifade etmez.

TSL başka ülkelere satamama sebebi saçma sapan kurallar ve maçların fikstür ile beraber gün ve saatlerinin belli olmamasıdır sonra marka değeri diyip duruyolar saçmalıyorlar. Bütün liglerin fikstür çekildiği gün maçların gün ve saatleri bellidir.

Olağanüstü Genel Kurul Çağrısı | Sayfa 2 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Google a eski profilimi yazınca bu çıktı diğer yorumlarıma da bakıverin işte. Nevizade başlığındaki uygunsuz üslup sebebiyle forumdan ayrılmıştım.

Forumdan ayrılmadan öncede adımı Aziz Kaan yapmıştım. Yineleyim bir sefer daha tüm renkdaşlarıma..

avatarındakı fılmın finalini iyi analiz etmek lazım.

iyi bir analızden sonra muazzam bir yapım olduğuna kanaat getirecektir her izleyen.

Olcan için şunu söylim 3 sene önce Antepten gelecekken taraftar aşırı tepki gösterdi . TS'ye gitti.

Daha erken gelebilirdi bu gelişmii gösterirmiydi bilinmez ama..

Ne yapıyorlardı renktaş hiçbir şey gizli kalmasın.

avatarındakı fılmın finalini iyi analiz etmek lazım.

iyi bir analızden sonra muazzam bir yapım olduğuna kanaat getirecektir her izleyen.

Enemy'nin kapak resmi yani avatarımı ilk gördüğümde filmi çözmüşüm farkında olmadan. '' Aaa Jake Gylenhaal'in kafa bi dünya ''

Cahil arkadaşlarımız var ne demek ? Benim gibi birilerinin düşünmesine gerek yok. Ayrıca tepeden bakan yorumlara ne gerek var ki. İnsanların geliş ve gidiş güzergahları aynıdır. Ve zeka dediğiniz şey bir futbolcunun özellikleri ( bitiricilik,markaj,top kontrol, teknik, şut, orta ... vb. ) gibi detaylı ve kapsamlıdır. Zeka ölçülemez biçilemez tartılamaz karşılaştırılamaz. Cahil kelimesi de en sevmediğim kelimelerden biridir. Şeytan vesvesesidir belkide çünkü harflerinden kibir akar ;)

Cahil arkadaslarimiz cok, bu lafa aliniyorsan o senin problemin, bu son 10 sayfaya bi oku anlarsin ne demek istedigimi, biri ortaya birsey atar, 10 kisi dusunmeden he vallah mi der hic mantik yurutmeden koyun gibi takip eder, bunlar cahillik ten oluyor.. Senin sevmemen onemli degil cunku senin yorumlarini da sevmeyen var, alinti yapip sana cevap yazanlar belli son saydada, kimin nasil forumu etkiledigi ortada.. Kimsede tepeden bakmiyor, herkesin futbol bilinci , anlamasi esit degildir, birileri daha iyi bilir herseyde oldugu gibi..'

Futbol zekasi kesinlikle olculebilir, bunu anlamayanlar da cahildir..

Pirlo gibi bir saçmalığa gireceğimizi sanmıyorum. İnşallah yani.

serbay denen justin kilikli ve serkan sakrak beni yaniltti renkdas. hg ama futboldan anlamiyorsun sanirim. tenise yonelmen senin icin faydali olur

tapatapatapatalk

inanmayın beyler ben forumda admınken bu aziz kaanı banlamıstım. sebep şuydu uzun araştırmalar sonucu kendısının antu da forumumuzdan alıntılar yapan abdulcelil içfındık olduğunu belirledik.

yıllar sonra buraya gelip masumu oynuyor işte sizleri yönetıme karşı ateşliyor.

bunlar azizin forumdaki ajanları

uyumayın ınanmayın pirim vermeyin kanmayın.

neymıs nevizade baslığında bana saldırdılar dıyor. yıllardır buradayım daha bıkez oyle bır baslık görmedım ben

yalan söylediği buradan bellı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt