- 20 Mayıs 2011
- 23.398
- 10.366
- 1.873
Taraftar değil terim istemedi. Olcan'ın yerine gitti yiğiti aldı.
İşte.Fiziken narin duran Anadolulu gençler yapamıyor..
Tarık için de böyle pişman olcaz gibi yanıltır umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar değil terim istemedi. Olcan'ın yerine gitti yiğiti aldı.
Eboue-Huntelaar takasi mi ?
bütün italya fransa basını Pirlo Galatasaraya gidecek haberleriyle çalkalanıyor burda tık yok .Yok şenerdi yok tarıktı.Beyler Başbakan Pirlo bu ya
İÇMEDEN
OLMUYOR
ÇEKMEDEN
JİLETİ
be renktaşlar.
Filmin kapak resmi yani avatarım kadar film güzel olmasada 7 puan alır benden. Aynı yönetmenden Incendies'i izlemeni tavsiye ederim.
Pirlo gibi bir saçmalığa gireceğimizi sanmıyorum. İnşallah yani.
İçelim o zaman, Nevizade'de.![]()
neden hocam ya.Adım gibi eminim faal futbolcular arasında bir iq testi yapılsa Pirlo Reis açık ara 1. gelir.Futbolun bilim adamı ordinalyüs prafesörüdür Pirlo.15 dakikada hücüm bölgesini yüzde yüzlük 3 net gollük pozisyona sokar.Hiç birşey yapmasa bizim amale gibi giyinen futbolcular açısından rol model olur.Gençlere örnek olur.Pirlo Başbakan Gelsin 4 adet forma alıcam 3 ünü burdaki renktaşlarıma verecem.Adağımdır
Renktaş bu forumda öyle değişik bir mentalite var kafana takma, işlerine gelmeyen bir şey söylediğin zaman hemen troll, cahil falan olursun. Bir de çoğu kişi sahte isimlerin arkasına saklanıp ekran arkasından külhanbeyliği yapar. Bence hiç vaktini kaybetme buralarda.
Yok yahu önemli değil renkdaşım. Ben kavga ediceksemde yazılarla ederim yazanlarla değil ki, burası sanal alem bunu bilerek yazar çizerim. Herkesin canı sağolsun. Problem yok olamaz da.
Sen içiyor muydun be Alpi?
Çok içmem, ama dertli arkadaşım varsa, veya ben dertli isem içerim.
neden hocam ya.Adım gibi eminim faal futbolcular arasında bir iq testi yapılsa Pirlo Reis açık ara 1. gelir.Futbolun bilim adamı ordinalyüs prafesörüdür Pirlo.15 dakikada hücüm bölgesini yüzde yüzlük 3 net gollük pozisyona sokar.Hiç birşey yapmasa bizim amale gibi giyinen futbolcular açısından rol model olur.Gençlere örnek olur.Pirlo Başbakan Gelsin 4 adet forma alıcam 3 ünü burdaki renktaşlarıma verecem.Adağımdır