Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bütün italya fransa basını Pirlo Galatasaraya gidecek haberleriyle çalkalanıyor burda tık yok .Yok şenerdi yok tarıktı.Beyler Başbakan Pirlo bu ya

Nevizade başlığı adamda kalıcı travma yaratmış galiba. Neler oluyor orada renktaş? Kim bunlar?

Filmin kapak resmi yani avatarım kadar film güzel olmasada 7 puan alır benden. Aynı yönetmenden Incendies'i izlemeni tavsiye ederim.

izledim yahu deli dehset bi film o da.

o final 1 artı 1 2 (1 eder miydi yoksa? )eder mi falan manyağa bağladı beni.

oldboy falan hıkaye bunun yanında.

cidden müthiş.

Pirlo gibi bir saçmalığa gireceğimizi sanmıyorum. İnşallah yani.

neden hocam ya.Adım gibi eminim faal futbolcular arasında bir iq testi yapılsa Pirlo Reis açık ara 1. gelir.Futbolun bilim adamı ordinalyüs prafesörüdür Pirlo.15 dakikada hücüm bölgesini yüzde yüzlük 3 net gollük pozisyona sokar.Hiç birşey yapmasa bizim amale gibi giyinen futbolcular açısından rol model olur.Gençlere örnek olur.Pirlo Başbakan Gelsin 4 adet forma alıcam 3 ünü burdaki renktaşlarıma verecem.Adağımdır

Pirlo haberleri balon, ilgi gostermeyin, onlarda Turk medyasi gibi herseyde bi fikir uretiyorlar ama realite ile baglantisi yok.

Prandelli-GS

Prandelli Pirlo yu sever

Allegri Juve de

Allegri zamaninda Pirlo Milan dan ayrildi

haa ozaman Pirlo zu Galatasaray mi?

Boyle dusunuyorlar, boyle birsey yok...

neden hocam ya.Adım gibi eminim faal futbolcular arasında bir iq testi yapılsa Pirlo Reis açık ara 1. gelir.Futbolun bilim adamı ordinalyüs prafesörüdür Pirlo.15 dakikada hücüm bölgesini yüzde yüzlük 3 net gollük pozisyona sokar.Hiç birşey yapmasa bizim amale gibi giyinen futbolcular açısından rol model olur.Gençlere örnek olur.Pirlo Başbakan Gelsin 4 adet forma alıcam 3 ünü burdaki renktaşlarıma verecem.Adağımdır

Anlamadığın şey Pirlo 3.maçtan sonra eleştirilmeye başlanır..Yanlı medya yok koşmuyor , yok o yok bu.

Harcanır.

Renktaş bu forumda öyle değişik bir mentalite var kafana takma, işlerine gelmeyen bir şey söylediğin zaman hemen troll, cahil falan olursun. Bir de çoğu kişi sahte isimlerin arkasına saklanıp ekran arkasından külhanbeyliği yapar. Bence hiç vaktini kaybetme buralarda.

Yok yahu önemli değil renkdaşım. Ben kavga ediceksemde yazılarla ederim yazanlarla değil ki, burası sanal alem bunu bilerek yazar çizerim. Herkesin canı sağolsun. Problem yok olamaz da.

1) Ortasahada adam alınacaksa zekadan çok dinamizmine bakılmalı

2) Pirlo 80 yaşında

3) Yabancı sınırı var

4) İstemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt