Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B_912c5d8ef6933115ea7128d89dd01ce6.jpg

B_d857c696dea192c812e80bd3d88933b6.jpg

Galatasaray ve Nike Yeni 2014–15 Sezonu Formasını Tanıttı - 18.07.2014 09:53 (GS MAĞAZACILIK) / Galatasaray.org

beyler 3 forma olmucakmı mor forma iptal mi şu beyaz forma antrenman formasımı klasmı ikisinin arasında kaldım

Ulan Adidas'a sövüyorduk saçma sapan formalar yapıyor diye Nike'da her sene bozmaya başladı bu nedir yaa :/

puma - adidas - kappa bunların üzerine forma yapan firma tanımam abi adamlar işi biliyor bizim beyaz forma bildiğin atlet üzerine baskı yapmışlar

her sene ayni muhabbet merak ediyom nasil bir sey bekliyonuz forma iste gayet güzel bir sezonda begenin formalari arkadas yok illa camur aticaklar

her sene ayni muhabbet merak ediyom nasil bir sey bekliyonuz forma iste gayet güzel bir sezonda begenin formalari arkadas yok illa camur aticaklar

beyaz forma kötü be dostum t shirt gibi olmuş özelliği yok hele beyaz şortla ayrıca 3. forma şart mor mu olcak yoksa :( siyah olsaydı bari ya ne tasarımcılar var nike uğraşmak istemiyo

ben katkı için hepsini alcam sırayla ama sarı kırmızı çok güzel bence

sponsorsuz ayrı bi hava var ama samsung falan olsun güzel olur

Şu forumdaki forma tasarımlarından bir kaçını kullansa kulüp tarihimiz boyunca en fazla forma satış rakamına ulaşırız açık ve net.

beyaz forma kötü be dostum t shirt gibi olmuş özelliği yok hele beyaz şortla ayrıca 3. forma şart mor mu olcak yoksa :( siyah olsaydı bari ya ne tasarımcılar var nike uğraşmak istemiyo

üzerinde sponsor olmadigi icinde biraz öyle görünüyo bir garip geliyo gözüne insanin

üzerinde sponsor olmadigi icinde biraz öyle görünüyo bir garip geliyo gözüne insanin

doğru olabilir sponsor olsun yine bakalım ama ne zaman anlaşma sağlıcaklar çok çabuk geçiyo zaman ses soluk yok yönetimde böyle formayı almak saçma heralde ama sanki fiyatı ucuzlamış ama

doğru olabilir sponsor olsun yine bakalım ama ne zaman anlaşma sağlıcaklar çok çabuk geçiyo zaman ses soluk yok yönetimde böyle formayı almak saçma heralde ama sanki fiyatı ucuzlamış ama
bu sezon bir garip sanki herkesin üstüne ölü topragi serpilmis ne sponsor var ne hazirlik maci ne transfer ne bir aciklama yönetimden hayirlisi bakalim ne olcak

bu sezon bir garip sanki herkesin üstüne ölü topragi serpilmis ne sponsor var ne hazirlik maci ne transfer ne bir aciklama yönetimden hayirlisi bakalim ne olcak

evet aynen hayırlısı diyelim ben hiç anlamadım bu sene takımı bişeyde kalmadı sezon açmaya 1 ay sonra ligler başlar

Formalar inşallah slim-fit değildir acayib göbek var bende çok kötü duruyor:D:D

BEN GS TARİHİNDE BUKADAR KÖTÜ FORMALAR GÖRMEDİM GİT PAZARDAN YAKALI ATLET AL GİY HİÇBİ FARKI YOK ŞU BEYAZ FORMANIN NE ESTETİK NE ÖZGÜNLÜK ÜSTÜNE ŞORTTA BEYAZ BARİ SİYAZ FELAN YAPTA PİJAMA GÖRÜNTÜSÜ KAYBOLSUN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt