- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
Formalar inşallah slim-fit değildir acayib göbek var bende çok kötü duruyor![]()
inşallah slim fittir bende sevmiyorum öyle bol almam galiba regular fit olursa dry fit ama benim bildiğim göbeği eritmek te çözüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Formalar inşallah slim-fit değildir acayib göbek var bende çok kötü duruyor![]()
Şu forumdaki forma tasarımlarından bir kaçını kullansa kulüp tarihimiz boyunca en fazla forma satış rakamına ulaşırız açık ve net.
Bu forma tasarımları bir yerde okuduğum kadarıyla 1.5 sene önce karar verirmiş, hatta Terim karar vermiş diyorlardı. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Önümüzdeki sezon için şimdiden güzel çalışmalar yapılabilir. Ama teknolojisini bilmediğim için her tasarım formaya dönüşebilir mi? Bu konuda çok bilgim yok ve araştırılması gerekebilir..
Dayı biz napacaz senin yüzünden çuval gibi forma mı giyek![]()
inşallah slim fittir bende sevmiyorum öyle bol almam galiba regular fit olursa dry fit ama benim bildiğim göbeği eritmek te çözüm![]()
su içsem göbek yapıyor anlamadım bende bu işi
yok be kardeşim yine slim fit yapsınlarda bizim içinde biraz esneklik bıraksınlar.Benim gibi forma alıp giyemeyen çok kişi vardır.
Hocam önünde iki seçenek var ya o göbeği eriteceksin yada formayı alıp yanlarından açtırıp ekleme yaptıracan![]()
![]()
Haha .d slim fit renktas .d
Ahh ahh nerde o gençlik zamanlarıMetobolizma o zaman iyiydi ama 28 den sonra çöküş başlıyor
![]()
yaş oldu 28 sıkıntı yok fitness yapın sizde en güzeli şekeri kestim komple çayın tadı iğrenç geliyo ama şekersiz içiyorum mecbur![]()
En güzeli ben şekeri kesmekte geç kaldım ama 1 yıldır falan kullanmıyorum ciddi diyet ve spor sonrası 100 den 90 a indim. ama göbek öyle kolay gitmiyor valla. 6 aydır uğraşıyorum ama yok yanlar hala duruyor yağların altında baklava var ama işte çıkaramadık daha. Tabii devam ediyorum diyet ve spora bakalım artık 85 e falan inersem yeterli benim için.
BEN GS TARİHİNDE BUKADAR KÖTÜ FORMALAR GÖRMEDİM GİT PAZARDAN YAKALI ATLET AL GİY HİÇBİ FARKI YOK ŞU BEYAZ FORMANIN NE ESTETİK NE ÖZGÜNLÜK ÜSTÜNE ŞORTTA BEYAZ BARİ SİYAZ FELAN YAPTA PİJAMA GÖRÜNTÜSÜ KAYBOLSUN
sizinkiler daha kötü be hacı![]()
ben 10 seneden fazla oldu cay ve kahvede sekeri keseli simdi sekerli cayin tadi igrenc geliyo ben cok cay kahve icen biriyim sekerli icsem yanmistim alisma meselesi sekersize alistinmi sekerli icemiyosunyaş oldu 28 sıkıntı yok fitness yapın sizde en güzeli şekeri kestim komple çayın tadı iğrenç geliyo ama şekersiz içiyorum mecbur![]()