Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu forumdaki forma tasarımlarından bir kaçını kullansa kulüp tarihimiz boyunca en fazla forma satış rakamına ulaşırız açık ve net.

Bu forma tasarımları bir yerde okuduğum kadarıyla 1.5 sene önce karar verirmiş, hatta Terim karar vermiş diyorlardı. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Önümüzdeki sezon için şimdiden güzel çalışmalar yapılabilir. Ama teknolojisini bilmediğim için her tasarım formaya dönüşebilir mi? Bu konuda çok bilgim yok ve araştırılması gerekebilir..

Bu forma tasarımları bir yerde okuduğum kadarıyla 1.5 sene önce karar verirmiş, hatta Terim karar vermiş diyorlardı. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Önümüzdeki sezon için şimdiden güzel çalışmalar yapılabilir. Ama teknolojisini bilmediğim için her tasarım formaya dönüşebilir mi? Bu konuda çok bilgim yok ve araştırılması gerekebilir..

aslında beyaz tarz olabilir ama işte t shirt gibi diyenlerde olabilir şekil bi forma ama sponsor şart ben beyazı alabilirim ilk

Ahh ahh nerde o gençlik zamanları:) Metobolizma o zaman iyiydi ama 28 den sonra çöküş başlıyor :)

yaş oldu 28 sıkıntı yok fitness yapın sizde en güzeli şekeri kestim komple çayın tadı iğrenç geliyo ama şekersiz içiyorum mecbur :)

yaş oldu 28 sıkıntı yok fitness yapın sizde en güzeli şekeri kestim komple çayın tadı iğrenç geliyo ama şekersiz içiyorum mecbur :)

En güzeli ben şekeri kesmekte geç kaldım ama 1 yıldır falan kullanmıyorum ciddi diyet ve spor sonrası 100 den 90 a indim. ama göbek öyle kolay gitmiyor valla. 6 aydır uğraşıyorum ama yok yanlar hala duruyor yağların altında baklava var ama işte çıkaramadık daha :). Tabii devam ediyorum diyet ve spora bakalım artık 85 e falan inersem yeterli benim için.

En güzeli ben şekeri kesmekte geç kaldım ama 1 yıldır falan kullanmıyorum ciddi diyet ve spor sonrası 100 den 90 a indim. ama göbek öyle kolay gitmiyor valla. 6 aydır uğraşıyorum ama yok yanlar hala duruyor yağların altında baklava var ama işte çıkaramadık daha :). Tabii devam ediyorum diyet ve spora bakalım artık 85 e falan inersem yeterli benim için.

bence yapılır ya azim lazım sorun şu ilk başladığında çok kilo veriyosun sonra bi yavaşlama oluyo vücutta işte o arada herkes bırakıyo bi işe yaramıyo spor diye ama acayip hırs işi 5 6 senedir yapıyorum fitness alışkanlık oluyo bi süre sonra göbek çok nankör ya şekeri kestim bu ara bakıcaz dayanabilcemmi :D

o değilde sağ beke yabancı alınacaksa micah richards nasıl gider ? sagna ve zabaletanın arkasında çürüyecek adam

ben 10 seneden fazla oldu cay ve kahvede sekeri keseli simdi sekerli cayin tadi igrenc geliyo ben cok cay kahve icen biriyim sekerli icsem yanmistim alisma meselesi sekersize alistinmi sekerli icemiyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt