Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün sana bi soru sormuştum uyumuşsun sanırım

resizedimage.php

Bu foto hakkında ne düşünüyosun​

Montaj bu sanırım :) Farketmez Yıldırım Demirören futbola hiç girmemesi gereken insanların en önde geleni diye düşünüyorum fakat şuan futbolun en tepesinde. Kamera yok şaka değil oysa ki el sallamalıydım ;)

Kesinlikle katılıyorum. Ancak ne kadar kazanıyor Garay bakmak lazım. Yani biz 6 verseydik bile bize gelmezdi diye düşünüyorum. Sağlam maaş alıyordur Rusya'da.

Vallah onu bilmiyordum da Dany ve Chedjou'ya toplam ödedigimizden daha çok oldugunu zannetmiyorum.

3-5 kazik TSL oyunculari almayi yerine 1-2 pahali yabanci transfer yapsaydik bizim için çok daha faydali olabilirdi.

Zaten suanki kadroya baktigimizda, Selçuk ve Burak hariç TSLden gelen oyuncularsiz da iyi oynayacagimizi düsünüyorum.

Bizim izlettigimiz soylenen bir Bulgar orta saha oyuncusu vardi ya, hani on libero olmasina ragmen cok gol atan, Slavchev. Sporting almis 2.5m Euro'ya Mayis'ta, simdi ogrendim. Simdi parlatir 10-15'e okuturlar 1-2 sene icinde.

SLB,Porto ve SCL (Lizbon'un kısaltması buydu sanki ) bunların kullanığı parlatıcıyı ne pahasına olursa olsun Galatasaray'a ithal etmek gerekiyor. Şart oğlu şart !

iyi veya kötü demek istedigim su.garay dedigimiz adam uluslararası arenada isim yapmıs,piyasası olan,real madrid gibi benfica gibi takımlarda oynamıs,uefayı almıs,arjantin ile dünya kupası finali oynamıs kariyerde bir topcu.bu adamla süperligin zübük bir topcusu aynı degerde olmamalı.

O konuda haksız diyeni Adminler banlar herhalde, forum kurallarına tam bakamadım ama :)) Öyle olmalı :)

Bence gayet seksi bir BAŞYAPIT. Tebrik ediyorum çekenleri ve oynayan kızlarimizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt