Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ha bire genç bebeler alınıyor adını sanını takip edemez hale geldim yeminle sinan gümüş endoğan adilli yok bilmem ne başakçıoğlu umut Gündoğan ve adını hatırlayamadığım yığınla oyuncu bu oyuncuların hangisine şans verilecek? hiç birine ama halen saçma sapan tutarsa diye gurbetçi bebe çılgınlığı sürüyor önce şu takıma adam gibi bi santrafor alır ligde rakiplerimiz içinde first class santraforu olmayan tek takım herhalde biziz

tinerciler bile dem ba ba yı aldı biz burakla umuta kaldık iki kazmaya lig bitmez burak bi kaçırma krizine girdimi 10 puan kaybedersin.millet yabancısını ileride kullanır bizim takımda defansa dolduruyor yabancıyı

sol bekte telles oynasa nolcak balta oynasa nolcak ne değişecek telles geçen sene ne verdide kontejyan harcıyor ama forvette burak yerine örneğin dzeko gibi bi forvet oynadığımı çok şey değişiyor adam sana golleri atıyor.yemine forvette burak oyuncana sağ bekte sabri oynasın gıkım çıkmaz

halen gurbetçi bebek peşinde koşsunlar bu dediğimide not edin sezon sonunda konuşuruz yabancı forvet alınmaz burak umutla sezona başlarsak bu sezon banko üçüncü oluruz.

ha bire genç bebeler alınıyor adını sanını takip edemez hale geldim yeminle sinan gümüş endoğan adilli yok bilmem ne başakçıoğlu umut Gündoğan ve adını hatırlayamadığım yığınla oyuncu bu oyuncuların hangisine şans verilecek? hiç birine ama halen saçma sapan tutarsa diye gurbetçi bebe çılgınlığı sürüyor önce şu takıma adam gibi bi santrafor alır ligde rakiplerimiz içinde first class santraforu olmayan tek takım herhalde biziz

tinerciler bile dem ba ba yı aldı biz burakla umuta kaldık iki kazmaya lig bitmez burak bi kaçırma krizine girdimi 10 puan kaybedersin.millet yabancısını ileride kullanır bizim takımda defansa dolduruyor yabancıyı

sol bekte telles oynasa nolcak balta oynasa nolcak ne değişecek telles geçen sene ne verdide kontejyan harcıyor ama forvette burak yerine örneğin dzeko gibi bi forvet oynadığımı çok şey değişiyor adam sana golleri atıyor.yemine forvette burak oyuncana sağ bekte sabri oynasın gıkım çıkmaz

halen gurbetçi bebek peşinde koşsunlar bu dediğimide not edin sezon sonunda konuşuruz yabancı forvet alınmaz burak umutla sezona başlarsak bu sezon banko üçüncü oluruz.

First Class olmayan forvetimiz ligde en çok gol atan forvet.

Not: Boldladığım yerden sonrasını okumadım.

First Class olmayan forvetimiz ligde en çok gol atan forvet.

Not: Boldladığım yerden sonrasını okumadım.

zaten yanıdığınız olayda bu forvet gol atıyor evet ama kaç tane kaçırıyor fenerde gol atamayan sow kaç tane gol attırmış kaç gole katkısı var beğenilmeyen emenike kaç asist yapmış asistede gerek yok oyun içinde doğru koşular topu ileride tutmayla takım oyununa katkısı nedir burak efendinin oyuna katkısı pardon zararı nedir.

kaç tane gol kaçırdı bu adam kaç tane gol yedik bu adamdan seken toplarla kontradan hesaplayın bakalım üç metreden atamadığı kaç tane gol varmış koca sezonda 13 tane golü beni diksen oraya biraz kondüsyon yapsam atarım

sözümü söylüyorum üst düzey santraforu olmayan tek takım biziz lige böyle başlasınlar bekleyip görelim telles veya yabancı stoper çıkar golü atar bizde maç kazanırız bi sol bekin takıma katkısı %30 geçmez tabi roberto Carlos değilse marcelo değilse bi yabancı forvetin maça direk etkisi %70 tir

burak her zaman bu tff sisteminde galatasaray için nimetdir begenriz begenmeyiz lig için burak çok avantaj bizim için bence

Bize Yabanci Stoper Yabanci Forvet Şart Sampiyonlar liginde turklerle ilerlenmez bize saglam lazim kiytirik oyuncular istemiyoruz.

burak ve umutla lige başlansın bırakın şampiyonluğu bu takım 2.olsun bi daha bu foruma girmem üyeliğimi silerim.okadar nett elmander sayesinde gol atan burak bakalım bu sefer nasıl gol atıcak görücez

yav elmander kim buragın yanında te allam

Gün geçmiyor ki yeni bir Burak ve Telles muhabbeti ortaya çıkmasın. Yılda toplamda 5m€ verdiğin 2 adamı kenarda mı oturtacaksın, he yavrum he.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt