Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.603
- 5.012
- 1.343
dünyaya hoşgeldin renktaşım
dünyamızı nasıl buldun
senide fırsat bulursan sanal dünyadan gerçek dünyaya bekleriz renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dünyaya hoşgeldin renktaşım
dünyamızı nasıl buldun
Çok iyi
Mancininin son gülüş harika
tapa
ha bire genç bebeler alınıyor adını sanını takip edemez hale geldim yeminle sinan gümüş endoğan adilli yok bilmem ne başakçıoğlu umut Gündoğan ve adını hatırlayamadığım yığınla oyuncu bu oyuncuların hangisine şans verilecek? hiç birine ama halen saçma sapan tutarsa diye gurbetçi bebe çılgınlığı sürüyor önce şu takıma adam gibi bi santrafor alır ligde rakiplerimiz içinde first class santraforu olmayan tek takım herhalde biziz
tinerciler bile dem ba ba yı aldı biz burakla umuta kaldık iki kazmaya lig bitmez burak bi kaçırma krizine girdimi 10 puan kaybedersin.millet yabancısını ileride kullanır bizim takımda defansa dolduruyor yabancıyı
sol bekte telles oynasa nolcak balta oynasa nolcak ne değişecek telles geçen sene ne verdide kontejyan harcıyor ama forvette burak yerine örneğin dzeko gibi bi forvet oynadığımı çok şey değişiyor adam sana golleri atıyor.yemine forvette burak oyuncana sağ bekte sabri oynasın gıkım çıkmaz
halen gurbetçi bebek peşinde koşsunlar bu dediğimide not edin sezon sonunda konuşuruz yabancı forvet alınmaz burak umutla sezona başlarsak bu sezon banko üçüncü oluruz.
First Class olmayan forvetimiz ligde en çok gol atan forvet.
Not: Boldladığım yerden sonrasını okumadım.
kardes thriller olsun be PRISONERS gibi, 96 hours gibi yeter ki heycanli olsun![]()
olm onu bılmıyonmu?
Bize Yabanci Stoper Yabanci Forvet Şart Sampiyonlar liginde turklerle ilerlenmez bize saglam lazim kiytirik oyuncular istemiyoruz.
hayir hocam hayir, ilk kez izledim![]()
Şampiyonlar ligini takan kim ligi alırız inş benim için şl önemli degil bu sene
burak ve umutla lige başlansın bırakın şampiyonluğu bu takım 2.olsun bi daha bu foruma girmem üyeliğimi silerim.okadar nett elmander sayesinde gol atan burak bakalım bu sefer nasıl gol atıcak görücez