- 16 Haziran 2010
- 204.607
- 156.857
- 6.838
lazni geldi mi
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
Di Maria i bekliyoruz once.. Paris bi alsin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lazni geldi mi
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
Di Maria i bekliyoruz once..
[media]https://www.youtube.com/watch?v=GfJjMxxX174[/media]
Özledik be.![]()
Skyturkdeymis galiba ama erman kaya yokmus
tost makinasi
Cardozo için SLB maksimum 2 milyon bonservis 2,5 ta kendisine gibi öngörüyorum. Santa Cruz biraz daha düşük olabilir . Traore de eski Cluj'lu 190 cıvarı boyu olan sanırım. Oda Anzhi felan gördü 4 isterse şaşmam![]()
di maria gelecek dermisin alper ilerde kullancam
Arkadaşım senin mantığınla kulubu arablara satsalar sesin çıkmaz ozaman , öyle hikaye yok..
Sent from my iPhone using Tapatalk
+ eli ile devamlı faul yapası ikili mücadelerde. Bu olay beni deli ediyor
ermansiz ile bu program hic bir sey ya, yine beyaz tv izleycegizdeli cakar...
![]()
Santa Cruz hem tecrubeli hem ucuz olur, arada sirada yedekte kalmayi da sorun etmez, Lacina Traore satin alma opsiyonu ile kiralik olabilir, 2 metre boyu da var ve top teknigi fena degil.. Cardozo nun maasi problem olmaz ama bonservisini bilmiyorum, gecenlerde 6-7 milyon euro diyorlardi dogruysa.
Cok haklisin renktas coguna katiliyorum sadece tarigin tek ihtiyac olmasina katilmadim geri kalanlarin altina imzami atiyorum bu arada gercekten merak ettim ahmet cakarla bi es dost akraba iliskin varmi sadece benzerlik mi ?
tost makinasi
Bize hacettepe'ye, kayseri'ye gol show yapacak adam degil, juve'ye, real'e gol atacak adam lazim bilmem anlatabildim mi![]()