Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=-OU6apB_ukY[/media]

Özledik be. :(

Cardozo için SLB maksimum 2 milyon bonservis 2,5 ta kendisine gibi öngörüyorum. Santa Cruz biraz daha düşük olabilir . Traore de eski Cluj'lu 190 cıvarı boyu olan sanırım. Oda Anzhi felan gördü 4 isterse şaşmam :)

Santa Cruz hem tecrubeli hem ucuz olur, arada sirada yedekte kalmayi da sorun etmez, Lacina Traore satin alma opsiyonu ile kiralik olabilir, 2 metre boyu da var ve top teknigi fena degil.. Cardozo nun maasi problem olmaz ama bonservisini bilmiyorum, gecenlerde 6-7 milyon euro diyorlardi dogruysa.

Cardozo bitmis artik, Cardozo diye birsey kalmadi artik, Umut bile daha iyi bu heriften

Arkadaşım senin mantığınla kulubu arablara satsalar sesin çıkmaz ozaman , öyle hikaye yok..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sponsor demek zaten maddi anlamda destek demek.Galatasaray ı satalım renklerimizi başka bir renk yapalım demedim.Şampiyonlar liginde ivme yakalamışken sallıyorum 7 milyon euro ya Emirates ya da Samsung yazacagına 13 milyon euro ya Azeri sponsorunu tercih ederim.Barcelona Manchester United herşey para olmadıgı için sadece Türkiye hayranlığına Turkısh Airlines le anlaştı.Parayla bu işler döndüğü için.Eğer amaç devlerle yarışmaksa bunun yolu doğru anlaşmalar yapmaktan geçer.Kulübü araplara satma gibi durumdan bahsetmedik bahsettiğimiz şey sponsor.Sponsor olayında manevi düşüneceksek o zaman sponsor koymayalım Barcelona gibi kimsesizlere yardım edelim.

+ eli ile devamlı faul yapası ikili mücadelerde. Bu olay beni deli ediyor

Bak bunu atlamışım.Eboue'nin yerde kıvranması ne kadar itici ise Burak'ın da bu hareketi o kadar itici.

Bu arada flood olmasın diye herkese cevap vermiyorum.Eskiden çoklu cevap verebiliyorduk ama şimdi değişmiş.

Santa Cruz hem tecrubeli hem ucuz olur, arada sirada yedekte kalmayi da sorun etmez, Lacina Traore satin alma opsiyonu ile kiralik olabilir, 2 metre boyu da var ve top teknigi fena degil.. Cardozo nun maasi problem olmaz ama bonservisini bilmiyorum, gecenlerde 6-7 milyon euro diyorlardi dogruysa.

32 oldu artık SLB yavaş satsın o paraya :) Aslında Elmander'in top saklama özelliği olanı gelsin artık adını sen koy renkdaş :) + kafası biraz daha iyi olsun.

bi üstteki üye hakkında neler düşünüyorsunuz başlıgı var mı

Cok haklisin renktas coguna katiliyorum sadece tarigin tek ihtiyac olmasina katilmadim geri kalanlarin altina imzami atiyorum bu arada gercekten merak ettim ahmet cakarla bi es dost akraba iliskin varmi sadece benzerlik mi ?

tost makinasi

Benim futbol felsefem birazcik farkli kardesim... Ben fazla transfer yapilmasini dogru bulmuyorum, kadroyu fazla kurcalamak, takim olma olgusunu bozabilecegini düsünürüm hep. Su an ilk 11´de direk oynayacak oyuncu olarak birtek Olcan Adin geldi... Birde üstüne Tarik geldimi ilk 11 meselesini süperlig´de cözeriz... Yabanci siniri olmasa ben Eboue´yi kolay kolay silmezdim, yada yabanci alirdim onun yerine. Güzel futbol oynadigimiz her macta, daima formda bir Eboue olmustur son 3 sezon...

Gerisi icin dikkatli davranmamiz lazim, cünkü yakamizda FFP yapismis bekliyor... Normal sartlarda ise bir yabanci stoper transferi daha lazim diye düsünüyorum, ancak bu durumda telles-Bruma ikilisini pek sahada göremiyebiliriz... Emre Colak, Amrabt gibi oyunculardan daha fazla katki almaya calisirdim, ve Prandelli bunlari yapacaktir... Mesela Hamit kardesimizi herkez unutuyor...

Isim benzerligi var, ve ahmet cakar tiplemesini begenirim... Iyi bir sovmen kendisi...

istan_3_oender_cakar.jpg

bBUrgNOU.jpeg

Bu arkadas güzel be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt