Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.893
- 7.389
- 1.743
Muslera güzel gol yemede bir numara bence. Sow , hasan kabze , alex falan daha saymıyorum . Hepsinden de güzel yedi allah var .
Ayi Volkana Melo aletiyle atti ne diyon olm sen?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera güzel gol yemede bir numara bence. Sow , hasan kabze , alex falan daha saymıyorum . Hepsinden de güzel yedi allah var .
Gelecek cuma-curmartesi ankara'da olacagim, belki bir görüsebiliriz sana 2 girls 1 cup'i yeniden izletirim![]()
Brezilya'lıların milli takım da görmek istedikleri adamı Vela için yedek mi bekletelim Uğur kardeşim.? : )
Birhanın mevkisi nere
valla spiker orta saha dedi, bide zaman zaman stoperde oynuyormus heralde
haydaaaaaa
türkiye'ye 10 yildir gitmedim, almanya bir köyde yasiyorum gel panpa bekliyorum
![]()
Ben kar zarar penceresinden bakıyorum Burak ve Umut'a katlanmaktansa pire gibi bir forvetimiz olur. Yoksa Telles'i çok beğeniyorum.
iyi oynadımı?
Burak değil de Umut konusunda sana katılıyorum.Ama Telles'i kesinlikle oynatmalıyız.40 yılda bir sol bek bulmuşuz.
hay ösym açıkla şu yerleştirmmeyi
Birhanın mevkisi nere
kardeş yakın zamandamı açıklanıcak bi bilgin varmı ?
Ben birde bu Endoğan'ı bekliyorum. Hep olumlu söylenenler ama bi izleyemedik onun pasaport olayını halledebilirlerse solbek konusunda çok rahat oluruz. En büyük sorun forvet şuan sanki.
hafta sonunu bulmaz. en geç perşembe cuma olur.
hazırmısınız beyler?