Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani diğerlerine göre biraz daha farklı olmalıydı.Bakalım diğer maçlarda da aynı hataları yaparsa Hoca affetmez.

Diger maclarda forma giyecegini sanmıyorum. Prandelli'nin macta kaleci degisikligi yapmama sebebi de bu sanırım, Muslera hazır olana kadar götürülen 3 kaleciden her birini birer mac deneyecek. Umarım öyle de olur, Eray'ı hic begenmedim, ve henüz hic izlemedigim İsmail ve Alperen'i izlemek istiyorum.

arkadaşlar Galatasaray dört isimle ilgileniyor.

İkiside çok ciddi isimler bunlradn biri ve olabilmesi en ama en muhtemel isimlerden biri Behrami, hatta çok büyük oranda açıklama Çarşamba günü akşamüstü saatlerinde yapılacak.

Diğer isim isie Mario Balotelli bir ara anlaşmaya taraflar çok yakındı Fakat Mario Balotelli'ye İngiltere'den birden fazla talibi olması transferi şu anda zora soktu.

Balotelli'nin Aslan resmi paylaşmasının asıl sebebi İngilteye gidebileceği mesajını vermesiydi,zira İngiliz liginin amblemi aslandır bu saatten sonra gelebilmesi çok ama çok güç.

Diğer ikiiadayımız ise çok süpriz isimler Portekiz ligi takımlarından Bnficanın yıldızlarından Gaitan ve Oscar Cardoza bu transferlerden en olabilitesi olan Cardoza ve büyük oranda bu iş olabilir tek sıkıntı Benfica'nın taksite yanaşmıyor olması.

Gaitan'a teklif var ama A.Madrid futbolcu için çok ciddi ve cüzi bir rakam önerdi o isim de zor görünüyor şu anda.

İsimlere bakınca herhalde Sneijder gitti yada sponsorluk anlaşmasında çok güzel bir rakam ile anlaştık birde başta yükselttin Cardozo diyip 0'a çektin ani fren yapmış gibi oldum.

valla eray hayatini yasiyor suan, o paralar o yetenek, oglum ne kadar adaletsiz bu dünya

Diger maclarda forma giyecegini sanmıyorum. Prandelli'nin macta kaleci degisikligi yapmama sebebi de bu sanırım, Muslera hazır olana kadar götürülen 3 kaleciden her birini birer mac deneyecek. Umarım öyle de olur, Eray'ı hic begenmedim, ve henüz hic izlemedigim İsmail ve Alperen'i izlemek istiyorum.

Sinan Bolat gelirse,Eray zaten 3.en kötü 4. kaleci olacak.Pek gideceğini de sanmıyorum.

Atletico Gaitan için cüzi bir rakam önerdiyse biz astronomik bir rakam önerelim biz alalım :)

Eray İşcan isimli kalecimiz olacak insan bu takımdan gönderilmeli net.

Sezona Fernando Muslera , Sinan Bolat ve Muhammed Alperen Uysal / İsmail Çipe ikilisinden biri ile girilmeli.

M. Alperen Uysal ve İsmail Çipe'den A takımda devam etmeyecek olan yani seçilmeyen isim altyapıda yoluna devam eder sıkıntı olmaz.

ne sıkıcı bi dönem.uefa eğlendirir dedik o işte ağustosa kaldı.

Kacıncı kaleci olacagı diger genclerin performansına baglı. Gitmeyecegi konusunda katılıyorum, sözlesme imzalanmasaydı belki derdim de, sözlesme imzaladıktan sonra gitmesine ihtimal vermiyorum ben de.

Kallavi sözleşme yaptı adam.Niye gitsin.? Kardeşim muhabbet güzeldi.Ben kaçtım,Allah'a emanet ol(un) forum ahalisi.: )

İkiside çok ciddi isimler bunlradn biri ve olabilmesi en ama en muhtemel isimlerden biri Behrami, hatta çok büyük oranda açıklama Çarşamba günü akşamüstü saatlerinde yapılacak.

Diğer isim isie Mario Balotelli bir ara anlaşmaya taraflar çok yakındı Fakat Mario Balotelli'ye İngiltere'den birden fazla talibi olması transferi şu anda zora soktu.

Balotelli'nin Aslan resmi paylaşmasının asıl sebebi İngilteye gidebileceği mesajını vermesiydi,zira İngiliz liginin amblemi aslandır bu saatten sonra gelebilmesi çok ama çok güç.

Diğer ikiiadayımız ise çok süpriz isimler Portekiz ligi takımlarından Bnficanın yıldızlarından Gaitan ve Oscar Cardoza bu transferlerden en olabilitesi olan Cardoza ve büyük oranda bu iş olabilir tek sıkıntı Benfica'nın taksite yanaşmıyor olması.

Gaitan'a teklif var ama A.Madrid futbolcu için çok ciddi ve cüzi bir rakam önerdi o isim de zor görünüyor şu anda.

Yazik degil mi attigin 583 mesaja ?

Hayırdır yabancı sınırımı kalktı? Alacağımız en fazla 1 adam yazılmadık adam kalmadı maşallah ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şeref Aydın, sen misin babuş?

O değil Behrami nedir abi aynı takım oynayan Gökhan İnler varken ve yabancı sınırlaması 5+3 başımızdayken ?

@hakan akın --> Renktaşımızın duyumlarından yola çıktım.

Bu arada renktaş duyum kaynağını açıkla da , bizde rahatlayalım sende rahatla.

O değil Behrami nedir abi aynı takım oynayan Gökhan İnler varken ve yabancı sınırlaması 5+3 başımızdayken ?

@hakan akın --> Renktaşımızın duyumlarından yola çıktım.

Bu arada renktaş duyum kaynağını açıkla da , bizde rahatlayalım sende rahatla.

Ne Behramisi kardesim piyasada onca oyuncu varken ve dedigin gibi aynı takımda Gökhan varken Behrami'yi ki ne yapsın? Ayrıca Sneijder takımda oldugu müddetce orta sahaya yabancı transferi olacagını sanmıyorum. Behrami sag bek de oynayabiliyor onun icin düsünülüyorsa da gereksiz, yerli sag bek sart bize bu sınırda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt