- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
şu eray defolsun gitsin ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani diğerlerine göre biraz daha farklı olmalıydı.Bakalım diğer maçlarda da aynı hataları yaparsa Hoca affetmez.
şu eray defolsun gitsin ya
arkadaşlar Galatasaray dört isimle ilgileniyor.
İkiside çok ciddi isimler bunlradn biri ve olabilmesi en ama en muhtemel isimlerden biri Behrami, hatta çok büyük oranda açıklama Çarşamba günü akşamüstü saatlerinde yapılacak.
Diğer isim isie Mario Balotelli bir ara anlaşmaya taraflar çok yakındı Fakat Mario Balotelli'ye İngiltere'den birden fazla talibi olması transferi şu anda zora soktu.
Balotelli'nin Aslan resmi paylaşmasının asıl sebebi İngilteye gidebileceği mesajını vermesiydi,zira İngiliz liginin amblemi aslandır bu saatten sonra gelebilmesi çok ama çok güç.
Diğer ikiiadayımız ise çok süpriz isimler Portekiz ligi takımlarından Bnficanın yıldızlarından Gaitan ve Oscar Cardoza bu transferlerden en olabilitesi olan Cardoza ve büyük oranda bu iş olabilir tek sıkıntı Benfica'nın taksite yanaşmıyor olması.
Gaitan'a teklif var ama A.Madrid futbolcu için çok ciddi ve cüzi bir rakam önerdi o isim de zor görünüyor şu anda.
Diger maclarda forma giyecegini sanmıyorum. Prandelli'nin macta kaleci degisikligi yapmama sebebi de bu sanırım, Muslera hazır olana kadar götürülen 3 kaleciden her birini birer mac deneyecek. Umarım öyle de olur, Eray'ı hic begenmedim, ve henüz hic izlemedigim İsmail ve Alperen'i izlemek istiyorum.
Sinan Bolat gelirse,Eray zaten 3.en kötü 4. kaleci olacak.Pek gideceğini de sanmıyorum.
Kacıncı kaleci olacagı diger genclerin performansına baglı. Gitmeyecegi konusunda katılıyorum, sözlesme imzalanmasaydı belki derdim de, sözlesme imzaladıktan sonra gitmesine ihtimal vermiyorum ben de.
Selamun Aleyküm renkdaşlar ..
İkiside çok ciddi isimler bunlradn biri ve olabilmesi en ama en muhtemel isimlerden biri Behrami, hatta çok büyük oranda açıklama Çarşamba günü akşamüstü saatlerinde yapılacak.
Diğer isim isie Mario Balotelli bir ara anlaşmaya taraflar çok yakındı Fakat Mario Balotelli'ye İngiltere'den birden fazla talibi olması transferi şu anda zora soktu.
Balotelli'nin Aslan resmi paylaşmasının asıl sebebi İngilteye gidebileceği mesajını vermesiydi,zira İngiliz liginin amblemi aslandır bu saatten sonra gelebilmesi çok ama çok güç.
Diğer ikiiadayımız ise çok süpriz isimler Portekiz ligi takımlarından Bnficanın yıldızlarından Gaitan ve Oscar Cardoza bu transferlerden en olabilitesi olan Cardoza ve büyük oranda bu iş olabilir tek sıkıntı Benfica'nın taksite yanaşmıyor olması.
Gaitan'a teklif var ama A.Madrid futbolcu için çok ciddi ve cüzi bir rakam önerdi o isim de zor görünüyor şu anda.
Kallavi sözleşme yaptı adam.Niye gitsin.? Kardeşim muhabbet güzeldi.Ben kaçtım,Allah'a emanet ol(un) forum ahalisi.: )
Şeref Aydın, sen misin babuş?
O değil Behrami nedir abi aynı takım oynayan Gökhan İnler varken ve yabancı sınırlaması 5+3 başımızdayken ?
@hakan akın --> Renktaşımızın duyumlarından yola çıktım.
Bu arada renktaş duyum kaynağını açıkla da , bizde rahatlayalım sende rahatla.