Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.359
- 7.214
- 2.358
Cümletten günaydın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
southamptan, feyenoord'un 29 yasindaki - adi sani duyulmamis - santrfor'una (pellé) 10 milyon euro para ödemis.
bunu biz yapsak abartili elestiri alirdi yönetim
galiba biz taraftar profili olarak modern futbola uygun degiliz. sadece futbolumuz degil, biz de gelisememisiz![]()
southamptan, feyenoord'un 29 yasindaki - adi sani duyulmamis - santrfor'una (pellé) 10 milyon euro para ödemis.
galiba biz taraftar profili olarak modern futbola uygun degiliz. sadece futbolumuz degil, biz de gelisememisiz![]()

Sinan Bolat´in Kayseri´deki performansi
[media]https://www.youtube.com/watch?v=GEFS9BQdt4o[/media]
ben bizim taraftarı anlamakta zorluk cekıyorum...cunku bız en ıyı topcularıda alsak değişen bısey olmaz ıspanya almanya fransa ılgıltere gıbı lıglerde nerdeyse her takımın sampıyonluğu vardır..adamlarda para değil futbol konusuyorlar..bızım burda marka değeri aman lıg tv zarar gormesın aman havuz bozulmasın dıye 3 takım arasında sampıyonluk gecıyo sonra ulke futbolu gelısmıyo... turkıyede adetlı hakemler olcak fb bjk bız dahıl sezonu en az 10 mağlubıyetle kapatırız...bırde sozum medyaya oyuncu alırsın hemen yıldız olarak lanse edılır ornek hayrajıc crıstıan baroni andre santos carrusca gıbı nıcelerı yıldız dıye gazlanan oyuncular...
sinandan daha fazla kayserinin defansi dikkatimi cekti, bu nedir la, bosuna düsmedi takim
Hosuma gitmeyen özellikleri de var Sinan Bolat´in.
Mesela cok kontrolsüz bir kaleci oldugunu düsünüyorum. Cok riskli cikislar ve hamleler yapiyor.
Kalenin hep cok önünde duruyor Sinan. Bizim eski Leo Franco gibi.
Ama refleksleri gayet iyi ve bire birde basarili.
Hosuma gitmeyen özellikleri de var Sinan Bolat´in.
Mesela cok kontrolsüz bir kaleci oldugunu düsünüyorum. Cok riskli cikislar ve hamleler yapiyor.
Kalenin hep cok önünde duruyor Sinan. Bizim eski Leo Franco gibi.
Ama refleksleri gayet iyi ve bire birde basarili.
ARON JÓHANNSSON
![]()
10 Kasım 1990 doğumlu olan Aron, şu anda AZ Alkmaar forması giymektedir.
Alt yaş kategorilerinde İzlanda'yı tercih etse de, ABD Milli Takımı'nda oynamaktadır.
Geçtiğimiz sezon Eredivise'de 32 maçta 17 gol atmış, 6 asist yapma başarısı göstermiştir.
Bir önceki sezon ise Danimarka'da 18 maçta 14, Hollanda'da ise 5 maçta 3 gol atmıştır.
Kulübüyle 2018'e kadar sözleşmesi bulunan oyuncu oldukça gelecek vaadetmektedir.
Şu anda bir sakatlığı bulunan Johannsson, takımımız için oldukça yararlı olacağı gibi belki de ilerleyen yıllarda forvetimizin değişilmez ismi olabilecek potansiyele sahiptir.
Bu transferin önündeki en büyük engel AZ'nin oyuncuları yüksek fiyatlarla satmasıdır. Tahminen isteyecekleri bonservis ne yazık ki 7 milyon euro civarı hatta belki de daha da üstüdür.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=0tmxOy4deLQ[/media]
[media]https://www.youtube.com/watch?v=w5_7j_gcdg8[/media]
Pelenin adini duymadiysan sorun sende dostum.Gayet iyi transfer