Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feyenoord Clasie i satmak istemiyor ama 8 milyon euro veren olursa bu teklifi kabul edeceklermis..

Sinan Bolat´in Kayseri´deki performansi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=GEFS9BQdt4o[/media]

southamptan, feyenoord'un 29 yasindaki - adi sani duyulmamis - santrfor'una (pellé) 10 milyon euro para ödemis.

bunu biz yapsak abartili elestiri alirdi yönetim

galiba biz taraftar profili olarak modern futbola uygun degiliz. sadece futbolumuz degil, biz de gelisememisiz :)

southamptan, feyenoord'un 29 yasindaki - adi sani duyulmamis - santrfor'una (pellé) 10 milyon euro para ödemis.

galiba biz taraftar profili olarak modern futbola uygun degiliz. sadece futbolumuz degil, biz de gelisememisiz :)

o kadar da adı sanı duyulmamış değildi, 2 yıldır Hollanda'da 20 küsür gol atıyordu. Seri B takımından alınmıştı sanırım.

ama haklısın dediğinde kimseyi beğendiremiyoruz

10 milyon euro para değil epl takımı için panpa :D onlar 3 senede verim almaya bakar :asd:

ben bizim taraftarı anlamakta zorluk cekıyorum...cunku bız en ıyı topcularıda alsak değişen bısey olmaz ıspanya almanya fransa ılgıltere gıbı lıglerde nerdeyse her takımın sampıyonluğu vardır..adamlarda para değil futbol konusuyorlar..bızım burda marka değeri aman lıg tv zarar gormesın aman havuz bozulmasın dıye 3 takım arasında sampıyonluk gecıyo sonra ulke futbolu gelısmıyo... turkıyede adetlı hakemler olcak fb bjk bız dahıl sezonu en az 10 mağlubıyetle kapatırız...bırde sozum medyaya oyuncu alırsın hemen yıldız olarak lanse edılır ornek hayrajıc crıstıan baroni andre santos carrusca gıbı nıcelerı yıldız dıye gazlanan oyuncular...

Bende söylediklerinin tam tersini düşünüyorum.Avrupada ligdeki bütün takımlara eşit gözle bakarlar yayıncı kuruluşu Federasyon belirlemez kulüpler ihaleye çıkarır bizim ülkede Anadolu kulüplerinin başarılı olması için zorlama bir çaba var.Türkiyede adeletli hakemler olsa diye birşey yok Dünyanın her yerinde büyük takım kollanır Dünya kupasına bakabilirsin ya da Şampiyonlar ligine bizim oynadıgımız maçlarda dahil.Yeterki iş şikeye kaçmasın oda bizde var.Bizim ülke futbolunun gelişmemesinin nedenleri belli.Alt yapıya önem verilmiyor Alt yapı derken aklınıza sadece Türk futbolcu gelmesin yabancı kontenjanı kaldırılsa yabancı oyuncuda yetişir bunun yanında Federasyon taraflı pislikler örtülürse ülke futbolu gelişmez.

ey gsc size sesleniyorum, su sayfadan tümer metini silin, burda nesi var onun

sinandan daha fazla kayserinin defansi dikkatimi cekti, bu nedir la, bosuna düsmedi takim

Hosuma gitmeyen özellikleri de var Sinan Bolat´in.

Mesela cok kontrolsüz bir kaleci oldugunu düsünüyorum. Cok riskli cikislar ve hamleler yapiyor.

Kalenin hep cok önünde duruyor Sinan. Bizim eski Leo Franco gibi.

Ama refleksleri gayet iyi ve bire birde basarili.

Pelenin adini duymadiysan sorun sende dostum.Gayet iyi transfer

Emrah Başsan'ı Trabzonspor alıyormuş, biz istesek 932832832832 milyon Euro isterdi Antalya başkanı eminim gerçi.

Trabzon'dan almaya çalışacağız 2 sezon sonra.

Yerli bir kanat oyuncusuna daha ihtiyaç var aslında, Sinan Gümüş'ten çok şey bekleyemeyiz ama Emrah olabilirdi, hadi Töre'yi istemedik, yok mafya, yok silah zart zurt. Emrah'ı neden düşünmedik ?

Mesela cok kontrolsüz bir kaleci oldugunu düsünüyorum. Cok riskli cikislar ve hamleler yapiyor.

Aynı görüşteyim reflexleri iyi bir kaleci ama şuanda dengeli oynamıyor.25 yaş bir kaleci genç bir yaş kendini geliştirme şansına sahip eğer kendini geliştirir daha sağlam bir görüntü verirse ileride kaleyide alabilir ama iyi olan birşey var 1.Muslera 2.Sinan Bolat kalemiz uzun yıllar sonra sağlam ellerde diyebilirim.Kalede rekabet olmasıda ayrıca güzel.

ARON JÓHANNSSON

s_119169_1090_2012_1.jpg

10 Kasım 1990 doğumlu olan Aron, şu anda AZ Alkmaar forması giymektedir.

Alt yaş kategorilerinde İzlanda'yı tercih etse de, ABD Milli Takımı'nda oynamaktadır.

Geçtiğimiz sezon Eredivise'de 32 maçta 17 gol atmış, 6 asist yapma başarısı göstermiştir.

Bir önceki sezon ise Danimarka'da 18 maçta 14, Hollanda'da ise 5 maçta 3 gol atmıştır.

Kulübüyle 2018'e kadar sözleşmesi bulunan oyuncu oldukça gelecek vaadetmektedir.

Şu anda bir sakatlığı bulunan Johannsson, takımımız için oldukça yararlı olacağı gibi belki de ilerleyen yıllarda forvetimizin değişilmez ismi olabilecek potansiyele sahiptir.

Bu transferin önündeki en büyük engel AZ'nin oyuncuları yüksek fiyatlarla satmasıdır. Tahminen isteyecekleri bonservis ne yazık ki 7 milyon euro civarı hatta belki de daha da üstüdür.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=0tmxOy4deLQ[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=w5_7j_gcdg8[/media]

Evet ama kesinlikle Eraydan iyidir, bence iyi bir transfer oldu. Ufuk ile uzatsaydik daha iyi olurdu ama o da uzatmak istememis

ARON JÓHANNSSON

s_119169_1090_2012_1.jpg

10 Kasım 1990 doğumlu olan Aron, şu anda AZ Alkmaar forması giymektedir.

Alt yaş kategorilerinde İzlanda'yı tercih etse de, ABD Milli Takımı'nda oynamaktadır.

Geçtiğimiz sezon Eredivise'de 32 maçta 17 gol atmış, 6 asist yapma başarısı göstermiştir.

Bir önceki sezon ise Danimarka'da 18 maçta 14, Hollanda'da ise 5 maçta 3 gol atmıştır.

Kulübüyle 2018'e kadar sözleşmesi bulunan oyuncu oldukça gelecek vaadetmektedir.

Şu anda bir sakatlığı bulunan Johannsson, takımımız için oldukça yararlı olacağı gibi belki de ilerleyen yıllarda forvetimizin değişilmez ismi olabilecek potansiyele sahiptir.

Bu transferin önündeki en büyük engel AZ'nin oyuncuları yüksek fiyatlarla satmasıdır. Tahminen isteyecekleri bonservis ne yazık ki 7 milyon euro civarı hatta belki de daha da üstüdür.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=0tmxOy4deLQ[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=w5_7j_gcdg8[/media]

hayir

Şöyle Joel Campell veya o yetenekte hızda genç bir forvet bulsak süper olur.Burak Yılmaz ilk 11 oyuncusu olarak forvette yeterli onun yanına ya da arkasına Bruma tarzı bir Joel Campell tarzı bir forvet bulmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt