Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan,Semih,Chedju,Koray'a güvenerek sezona başlayacaksak bu sezonda çöpe gitti demektir,bu oyuncuların hangi ikisi ilk onbirde başlarsa başlasın güven vermiyor ve yetersiz,bu takımın çok acil yabancı tecrübeli savunma oyuncusuna ihtiyacı var...

yabancı derken Burdissoyu kastetmedim,Hummels gibi,Miranda gibi bir adam lazım bizi msavunmaya Popescu etkisi yapabilecek birine yoksa sezona başlamanın alemi yok...

yarın obürgün Chelsea ile,Real madrid ile,Barcelona ile oynarken Semih-Koray ikilisi ilemi dikileceğiz onalrın karşısına yoksa elbombası olan Cedju ile Balta ikilisi ilemi,önce kaliteli savunma sonra forvet................

Kaleci yabancı stoper yabancı sol bek yabancı bütün yabancı haklarımızı defans bölgesinden yana mı kullanacaz?Hummels gibi adamlarıda bize yar etmezler.

telles böyle savunma yapacaksa ligde sol beke olcanı koyalım bari sol stoperde olcanın açığını kapatacak bir yabancı(alabilirsek) oynatırız

Çeptalk

acil bize defans gelmesi lazım chedjou gitmeli dünden sonra 2 oyuncu yeter demiştim ama yanılmışım normalde sağ bek forvet yeter dedik ama ona birde stoper eklendi bunlardan bir yol olmaz ama prandelli görücekmi bunları lig başlıcak ne kaldı şurda campbell tarık serdar taşçı alınsa keşke yeterdi

Takim 6 hafta tatilden sonra ilk 2 macina cikmis felaket senaryolar kuruldu, (sanki super hazir bir takim bekliyorduk) ben boyle bir anlayis hayatimda gormedim..

Efsane oldu ama omer toprak sener tarik ve yabanci forvet alinmali. Tek care bu

Ömer Toprak 15 milyon euro

Tarik 5 milyon euro

sener 5 milyon euro

25 milyon Euro para lazim. Yöneticilerimiz elini tasin Altina sokmasi lazim artik, Hicbiri Maddi destek saglamiyor,para Aktarmiyor takima.

Eger dedigin gibi bu oyuncular alinmazsa isimiz cok zor bu sene.

Hazirlik maclarinda kaybetmek iyidir. eksik bolgeler, yetersiz oyuncular belli olur ona göre onlem alınır. super kupada fenere cakinca takim moralmen ve fiziken hazir hale gelir.

★★★》☆

Takim 6 hafta tatilden sonra ilk 2 macina cikmis felaket senaryolar kuruldu, (sanki super hazir bir takim bekliyorduk) ben boyle bir anlayis hayatimda gormedim..

Deli millet deli. Sıkıntıdan nereye saracağımızı şaşırdık artık.

Koray ve semih stoper de bence iş yapar Veysel de dün gördük ki defans anlayışı nispeten yeterli. Chedjouyu gönderip yerli alternatif bir stoper almalıyız. Solbeke Tarık alınır. Yabancı hakkını da forvette kullanırız. Şöyleki: muslera-Koray-semih-Veysel-Tarık-melo-selçuk-bruma-olcan-wesley-lukaku

o değilde ben joe campbellın dünya kupasında bizim formamızı giyeceği inancını taşıdım.prandellinin adı çıktığı vakit gelmeli,doğru isim dediğim gibi bişey oldu.

Eğer forvet alacaklarsa net adam alsınlar. 28-29 yaşında. Lukaku'yla falan olacak iş değil. İki gün sonra ona da sallarız biz alışkınız.

Bunu bir kenara yaz, 6 hafta sonra onu gondermeye calisan professorler ortaya cikar burada..

Aynı şekilde düşünüyorum.Misal veriyorum Atletico Madrid maçını 2-0 kazanalım Koray ve Telles mükemmel oynasın 1 maçla oyuncuyu göklere çıkarırlar.1 maçla oyuncu ne iyi olur ne kötü olur.Oyuncuların potansiyelleri vardır antrenöre düşende bu oyuncuları iyi hazırlamak iyi takım kurmak.Prandelli 5-10 maçlık gelmedi onun bile daha zamana ihtiyacı var.

Prandelli bi zahmet Wenger ile telefon gorusmesi yapsin, Campbell i sorabilir, oynatacak mi diye, yoksa kiralik (+satin alma opsiyonu ile) olabilir..

Telles'e sallayanları görüyorum da Tarık gelse kim bilir neler derler iki maç sonra.

Bence alınacak forvet katara satılabilecek biri olsun. Belki bonservis kazanırız nede olsa 2 maç gol atamasın hemen satılsın denir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt