Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles'e sallayanları görüyorum da Tarık gelse kim bilir neler derler iki maç sonra.

Bosver vallah, bizim millete genc oyuncu begendiremezsin, hemen 20 yasinda super hatasiz oynamali, taktiksel olarak Xavi Pirlo seviyesinde olmali, defans yapinca dunyanin en iyi oyunculari bile onu gecemeyecek, hucuma cikarken her mac 1 assist i olmali, ozaman genc yetenek iyimis. Yoksa copmus, kim bunlara yatirim yaparmis, biz enayi kulubuz, bize boyle oyuncular yaramazmis..

(yasli oyuncu alirsan niye genc almayiz derler ayni kisiler)

Buragi elestirmeyi falan gectim, ayaginda topu tutan forvet almazsak veya Berk İsmail cok forma bulamazsa gene bir sey olmaz bu yil. Santrafor dedigin ilerde topu tutup kanatlara servis yapacak, öyle hep boş alanda önüme atsınlar da kral olayim yok.

Ömer Toprak 15 milyon euro

Tarik 5 milyon euro

sener 5 milyon euro

25 milyon Euro para lazim. Yöneticilerimiz elini tasin Altina sokmasi lazim artik, Hicbiri Maddi destek saglamiyor,para Aktarmiyor takima.

Eger dedigin gibi bu oyuncular alinmazsa isimiz cok zor bu sene.

Bu kadar kötü bir transfer planı olamaz heralde. 25 m euro para harcayacaz ve neticesinde gene Burak gibi dümdüz bir santraforun ayagına bakacaz. Tarık dedigin adamın Salih Dursun'dan ne farkı var ? Kaliteli her kanat üzerinden gecer..Sener desen adama sadece hücumu ögretmisler, defans olarak sıfır.

Ömer Toprak'a 15 m euro verecegime giderim Doumbia'yı alırım.

Hazırlık maçlarını ölçü alıp tepki verenleri anlamak güç. Adı üstünde hazırlık.. Biraz sabır. Td yeni. Takımı tanımıyor.

bizim birinci önceliğimiz forvet(ler) transferi olmalı. şuanda umut(0) + Burak(0,5) = yarım forvetimiz var. Kaliteyi bırak sayıca bile eksik forvetimiz.(Burak'ın bitiriciliğine ben hastayım o ayrı ama GS forvetinin önce pivot özelliği olacak). 4-5 sene önce sivas şampiyonluğa oynarken bunda 1.etken mehmet yıldız'dı çünkü ilerde top tutup/duvar olup/bazen de resmen güreşerek hem zaman geçiriyor takımı dinlendiriyor, hem topu kendi kalesinden uzakta tutuyor, hem de arkadaşlarına pozisyon hazırlıyordu. Burak iyi bir bitirici ama top süremiyor, adam geçemiyor, kimseye pas vermiyor, e top da tutamayınca ona atılan bütün toplar duvara çarpmış gibi geri geliyor ve üstüne bir de kalemizde pozisyon yiyoruz, takım olarak da ileri-geri daha çok koşmak zorunda kalıyoruz. Umut'u yok sayıp yerli olarak Mevlütü, ya tutarsa kontenjanından takasla filan Muhammed demir'i, bir de pivot yabancı forvet almak lazım. 2 ay önce ben de dahil hepimiz Gomis'e burun kıvırıyorduk ama keşke alsaymışız çünkü başkan hiç transfer yapacak gibi durmuyor.

Bu sene hiç heyecan vermiyor takım bu konuda yanılmam bu takımla şampiyon olamayız karman çorman olmuş yabancı dolu hepsi birbirinden leş daha fazla yazmayayım ama çok dertliyim çok morallerim çok bozuk

Bir iPhone-Tapatalk iştirakidir.

Juve Morata'yı aldı, Llorente'yi bırakırlar mı ki cüzzi miktarlara? Ya da Torres.

Takim 6 hafta tatilden sonra ilk 2 macina cikmis felaket senaryolar kuruldu, (sanki super hazir bir takim bekliyorduk) ben boyle bir anlayis hayatimda gormedim..

mesele ne biliyor musun Alper. Dün Tellesi izledim. Burak ve Selçuk'u izledim. Bir de Melo ve Brumayı izledim. Bruma ile Telles aynı an da başladılar çalışmaya. Melo hepsinden sonra geldi ve neredeyse sahanın en iyisiydi. Agresif full konsantre. Üstelik bu bir hazırlık maçı. Benim sözüm hocaya değil. Tamamen oyunculara yönelik eleştirilerim var.

Mesela Burak. Bir adam hiç mi değiştirmez kendisini. Erayın kullandığı kale vuruşunda ofsayta düştü yahu. Böyle bir şey yok. Saydığım 5 defa ofsayta düştü. Kaçırdığı gol de cabası. Biz bu adama Yıllık 3M Euro gibi bir para veriyoruz.

Olcan'ın sol da oynaması lazım çünkü Tellesin savunması çok berbat. Bruma da kapatamıyor. Olcan daha uygun olur Sol'a. Bruma zaten bana göre sağ da çok daha iyi oynuyor. Dün tellesin olduğu yer resmen kova oldu. Hazır değil diyeceğim ama bu adam florya da başladı çalışmalara Bruma ile aynı anda. üstelik Bruma sakatlıktan gelmesine rağmen çok daha diri. (Maç performansı olarak)

Çok övülen Selçuk kornerleri dışında bildiğimiz Selçuk. Eğer medya da dolaşan haberler doğruysa Prandelli görmüş açık noktayı ki orta saha istiyor. Selçuk El freni resmen. Formda olduğu zaman da El freni. Bir ilk geldiği sezon iyiydi.

Eray muhakkak kiralanmalı. PTT birinci ligden de kimse almaz onu. Mümkünse ikinci ligde bir takıma gitsin.

Bu takımın sağ Bek'ine Tarık lazım. O çocuk alınmalı. En önemlisi teknik bir hücum oyuncusu. Campbell en iyi aday. Umarım uğraşılıyordur.

Son olarak Burak ile Selçuğu birbirinden ayırmak lazım yoksa çoğu maçta küfür literatürü gelişimi sağlarız. Adam sol da Bruma bomboşken ara pasla Burak'ı görüyor.

Bu takımın baş sorunu forvet.Kadroya Sneijder ve Melo'dan sonra yabancı forvet yazılması lazım.Bu transfer döneminden tek beklentim Burak'ın gönderilip yerine yabancı forvet + Mevlüt'ün falan alınmasıydı ama Burak'la sözleşme uzattık.Artık yapılacak hiçbir hamlenin anlamı yok.

Yabancı forvet konusuna katılıyorum ama Yalçın Ayhanda düşünülmeli

rapid wien takimi lige basladi bile , adamlar bizden nerdeyse bir ay evvel basladi kampa , üstelik bizim yabancilarin

bir kismi daha yeni yeni katiliyor kampa. Bir ay sonra oynasaydik farkli kazanirdik.

bu tarik icin 4,5 milyon deniliyor. hayatta okadar etmez.

asil degeri 700-900 bin arasi , hadi yabanci kurali felan derken maximum 1,7 mio + cöplerimiz

Bu işsizler bir ara Sneijder'e de Muslera'ya da sarmışlardı. Sonra kapak yedikçe yediler yedikçe yediler.

Zaten maç konusuna girerseniz profili gorürsünüz; bir anlık pas hatasından sonra 'yaaaa bu gitmeli pas atamıyor .s.s' diyen bir zihniyetten bahsediyoruz.

mesele ne biliyor musun Alper. Dün Tellesi izledim. Burak ve Selçuk'u izledim. Bir de Melo ve Brumayı izledim. Bruma ile Telles aynı an da başladılar çalışmaya. Melo hepsinden sonra geldi ve neredeyse sahanın en iyisiydi. Agresif full konsantre. Üstelik bu bir hazırlık maçı. Benim sözüm hocaya değil. Tamamen oyunculara yönelik eleştirilerim var.

Mesela Burak. Bir adam hiç mi değiştirmez kendisini. Erayın kullandığı kale vuruşunda ofsayta düştü yahu. Böyle bir şey yok. Saydığım 5 defa ofsayta düştü. Kaçırdığı gol de cabası. Biz bu adama Yıllık 3M Euro gibi bir para veriyoruz.

Olcan'ın sol da oynaması lazım çünkü Tellesin savunması çok berbat. Bruma da kapatamıyor. Olcan daha uygun olur Sol'a. Bruma zaten bana göre sağ da çok daha iyi oynuyor. Dün tellesin olduğu yer resmen kova oldu. Hazır değil diyeceğim ama bu adam florya da başladı çalışmalara Bruma ile aynı anda. üstelik Bruma sakatlıktan gelmesine rağmen çok daha diri. (Maç performansı olarak)

Çok övülen Selçuk kornerleri dışında bildiğimiz Selçuk. Eğer medya da dolaşan haberler doğruysa Prandelli görmüş açık noktayı ki orta saha istiyor. Selçuk El freni resmen. Formda olduğu zaman da El freni. Bir ilk geldiği sezon iyiydi.

Eray muhakkak kiralanmalı. PTT birinci ligden de kimse almaz onu. Mümkünse ikinci ligde bir takıma gitsin.

Bu takımın sağ Bek'ine Tarık lazım. O çocuk alınmalı. En önemlisi teknik bir hücum oyuncusu. Campbell en iyi aday. Umarım uğraşılıyordur.

Son olarak Burak ile Selçuğu birbirinden ayırmak lazım yoksa çoğu maçta küfür literatürü gelişimi sağlarız. Adam sol da Bruma bomboşken ara pasla Burak'ı görüyor.

Şöyle bir durum var.Oyuncuların kişisel güç ve hızları çalışmayla kazanılan kondisyondan ayrı tutulmalı.Melo her zaman güçlü iyi antrenman yaptığı zamanda Dünyada mevkisinde en iyi futbolculardan.Telles Bruma ile aynı anda başlamış olabilir ama ikiside ayrı özelliklere sahip.Sezonu açalı 10 günlük bir dönem oldu bu süre içinde ağır idmanlar yapılıyor oyuncuların tam anlamıyla güçlü duruma gelmeleri için 1 ay gibi süre var.Telles hücumcu bir bek ama tek başına o sorumlu tutuluyor takım olarak defans yapılmazsa takım olarak hücum yapılmazsa başarı gelmez.Bizim takımın oyuncu olarak eksikleri var ama herşeyden önce eldeki mevcut kadro içinde zamana ihtiyaç var.

Peki bu mantıkla iyi başlamış Koray ve Bruma yı nasıl kazanacaz.Telles zaten gözden çıkmış bizim forum için belli ki geleceğin bir anlamı yok günü kurtarmak önemli.

1. Bruma yedek kalacak

2. Bruma buragin yerine forvet oynayacak

3. Sneijder/muslera satilacak bruma ilk 11 olacak

Koray konusuna gelince semih'le donusumlu oynarlar rotasyonda

rapid wien takimi lige basladi bile , adamlar bizden nerdeyse bir ay evvel basladi kampa , üstelik bizim yabancilarin

bir kismi daha yeni yeni katiliyor kampa. Bir ay sonra oynasaydik farkli kazanirdik.

Zaten biz bu maçta yediğimiz golleri kötü oynadığımızdan yemedik Eray ın hediyelerinden yedik.Rakip ilk yarım saat biraz etkiliydi sonrasında 3 atak 3 gol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt