Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iftarda kebab var

aslında yabancı bir forvet alsakta şöyle bişiler denesek zaman zaman nasıl olur ? biliyorum Şino kanat değil ama en sevdiğim sistemde 4-4-2 benim ya :D o da sola yakın oynamayı seviyor hani böle hafiften içeri kat ederek uzak köşeye şutlar :D

..................muslera............

xxxxx.....semih....xxxxx....hakan

..............selçuk....melo............

...olcan.........................sneijder...

...............xxxx....burak.............

yedekten gelecek bruma ve amrabat hamlelerimiz de mevcut olur bu durumda :D

Hayallerini yıkmam istemem ama forvette bir şekilde burak olursa bu senede kayıp bir sezon olacak..

Sinan bolat

Tarık(gelirse)-semih-yabancı stoper-hakan balta

selçuk-melo

bruma-sneijder-olcan

yabancı forvet

Bu kadro burak ligde mecburen oynayacak diyen arkadaşlara gelsin.Niye mecbursun arkadaş.Hayır yukarıdaki gibi bir kadro yapsak ne sneijderi yerinden oynatmış oluyoruz,ne brumayı yedekte bırakıyoruz,üstüne savunmada kaliteli bir yabancı kullanabiliyoruz.Artı takımda herkes en azından yanındakine pas verebilecek adamlardan oluşuyor.Yani burak gibi bir adamdan kurtuluyoruz.Yapmamız gereken lig maçlarının bir bölümünde musleranın yerine sinan bolatı kullanmak.Sinan bolat ne olursa olsun bir eray olmaz,bir şekilde anadolu maçlarında idare eder.Hatırlayın geçen sene fenerbahçe, volkan rezalet bir sezon geçirmesine rağmen forvetlerinin katkısıyla şampiyon oldu.Zaten bizim özellikle anadolu maçlarında tutandan çok,atan yapıya yatırım yapmamız lazım.Çünkü geçen sene ligin en az gol yiyen takımıydık ama çoğu maçta gol atamadık.Muslerayı kullanacağımız maçlarda ise savunmadaki yabancı stoper yerine,bir yerli savunmacı kullanabilirz.Ama ne olursa olsun ön tarafta burak ve umut olmamalı,yabancı forvet şart...

trollüge büyük darbe

Çalışıyoz, el birliğiyle atacaz seni. :ka25:

beyler ben size dün gece GSC yönetimi teyakkuzda ciddi operasyonlar gelicek demiştim bugün operasyonlar patlak verdi artık kebabçı v.s gibi forumda çok popüler tabirleri kullanamıyacaksınız ayrıca trollerede ayar çekilcekmiş forumun muassıl medeniyetler seviyesine çekilmesi için yapılması gereken hamlelerdi bunlar takdirle karşılamaktayım :)

Olması gerekendi doğrusunu söylemek gerekirse. Hiçkimseyi sıkmak istemiyorduk fakat ileriye gidilince birçok üyemiz de huzursuz olmaya başladı doğal olarak, bu da haksızlık sonuçta.

Yine tabi çok sıkmak istemiyoruz, trollüklere falan elbette yer olacak ama bazen aşırıya kaçılıp, karşı taraf hayatından bezdiriliyor. Bunun önüne geçmek hepimiz için iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Hep yaşlı üyeler rahatsız 30 vs üstünü banlamalıyız

aslında yabancı bir forvet alsakta şöyle bişiler denesek zaman zaman nasıl olur ? biliyorum Şino kanat değil ama en sevdiğim sistemde 4-4-2 benim ya :D o da sola yakın oynamayı seviyor hani böle hafiften içeri kat ederek uzak köşeye şutlar :D

..................muslera............

xxxxx.....semih....xxxxx....hakan

..............selçuk....melo............

...olcan.........................sneijder...

...............xxxx....burak.............

yedekten gelecek bruma ve amrabat hamlelerimiz de mevcut olur bu durumda :D

Hakan balta orda ne olur biliyomusun.dusunmesi bile kotu:)

yabanci forvetimiz nerede :(

isyanda bizimle olanlar like halkın gücünü gösterelim

Değerli GSCimbom.com üyeleri,

Forumumuzda üyelerin seviyeli mesajlar okuyup yazması, hepimizin forumda geçirdiği vakti huzurlu kılmak için kaçınılmazdır. GSCimbom.com yöneticileri ve üyeleri olarak hepimiz daha huzurlu bir forum hedeflemekteyiz.

(...)

GSC Ceza Kanuna göre

Seviye Kararları itibaren §50 XI 8.

"Geyik, trollük, espriler tamamen yasak değildir. "

Saygılar

Emeklilerin işi bu arkadaşlar biz cıkalım onlar kendi kendine okeyını tavlasını oynasın muhabbet etsin

Sacma hareketlere girmeye devam ederseniz bizzat ben aticam hepinizi.

$

Mutlaka yabancı forvet alınmalı. En kötü Almeida'yı alacaksın, sadece Burak ve Umut ile yola çıkılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt