- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
O halde uzecegim seni, cunku ulke kalkinmasinin bas minarini bir oy ile takdir edecegim. Ayrica siyaseti baska platformlarda yap.
Ahhahahahhaha. Ülke kalkınmasının bas mimari shshhshs.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O halde uzecegim seni, cunku ulke kalkinmasinin bas minarini bir oy ile takdir edecegim. Ayrica siyaseti baska platformlarda yap.
Üzülmem sadece acırım sana
Boşa Gitmiyor
5 Kişilik bi Ekip var forumda , Baskan ile temasda olan ve taraftarların düsüncelerini ileten
Isim veremem
* LG G2 Tapatalk *
Utanmamışlar abi. Baştan aşağı Galatasaray yardım yardım diyip,sonuna Galatasaray ve diğer klupler diyorlar. Madem yapıyorlar yapsalar ya topuk yaylasına da aziz yıldırım ben yaptım ben yaptım diye inlerken devlet destekli şeye
AhmetGS17 @AKolkoparan 1 dk.
muslera
ozbayrakli - semihk - balta - camdal
melo --------- inan
sneijder
adin ------ torres ----- bruma
amrabad/tellez/chedjou/colak/yilmaz/bolat/a7
De Marke @demarkesports 5 dk.
Başakşehir Futbol Kulübü’nün spor tesislerinin açılış törenine katılacak Başbakan Erdoğan sahaya inip 30 dakika top koşturacak.
De Marke @demarkesports 2 dk.
Fatih Terim, Tanju Çolak, Rıdvan Dilmen gibi isimlerinde oynayacağı maç HD kalitesinde 8 kamera, spider cam kullanılarak canlı yayınlanacak.
Bu sene Başakşehir maçlarını dikkatli izleyelim. Bizimle ve şikecilerle oynayacakları maçları.
Chelsea bi santraforu gonderebilir, Torres i sormak lazim Mou a, yok Torres napar bizde demeyin, asil soru sadece Burak la devam edersek biz napariz?!
Drogbayı alsak chelseaden
Ekbilgi.
Başakşehir yöneticilerinin gösterdiği sergilediği yanlı tutumdan dolayı Bozbaykuşlar büyük ihtimalle yeni sezonda olmayacak.
![]()
Yönetim 1453 Başakşehir adlı gruba göre politika düzenledi . Ve bu efsane sonlanmak üzere.
Drogba chelseade son 20-30 dakikalarda oyuna girer ancak ki bayada etkili olur.
Bizde fazla lux olurdu bu secenek .
Chelsea bi santraforu gonderebilir, Torres i sormak lazim Mou a, yok Torres napar bizde demeyin, asil soru sadece Burak la devam edersek biz napariz?!
Trendeydim
Nevvardi rtl de ? XD
* LG G2 Tapatalk *