Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O halde uzecegim seni, cunku ulke kalkinmasinin bas minarini bir oy ile takdir edecegim. Ayrica siyaseti baska platformlarda yap.

Ahhahahahhaha. Ülke kalkınmasının bas mimari shshhshs.

10494554_688683021184787_4421233819897950077_n.jpg

Utanmamışlar abi. Baştan aşağı Galatasaray yardım yardım diyip,sonuna Galatasaray ve diğer klupler diyorlar. Madem yapıyorlar yapsalar ya topuk yaylasına da aziz yıldırım ben yaptım ben yaptım diye inlerken devlet destekli şeye

;)

AhmetGS17 ‏@AKolkoparan 1 dk.

@gencliksporbak Bunu yazmışsınız: https://www.gsb.gov.tr/HaberDetaylari/5/18719/tc-genclik-ve-spor-bakanligi-basin-aciklamasi.aspx…

Az da bundan bahsedek mi. pic.twitter.com/Ru1smIhumR

BripdIrIAAA397y.jpg:large

muslera

ozbayrakli - semihk - balta - camdal

melo --------- inan

sneijder

adin ------ torres ----- bruma

amrabad/tellez/chedjou/colak/yilmaz/bolat/a7

De Marke ‏@demarkesports 5 dk.

Başakşehir Futbol Kulübü’nün spor tesislerinin açılış törenine katılacak Başbakan Erdoğan sahaya inip 30 dakika top koşturacak.

De Marke ‏@demarkesports 2 dk.

Fatih Terim, Tanju Çolak, Rıdvan Dilmen gibi isimlerinde oynayacağı maç HD kalitesinde 8 kamera, spider cam kullanılarak canlı yayınlanacak.

Bu sene Başakşehir maçlarını dikkatli izleyelim. Bizimle ve şikecilerle oynayacakları maçları.

Ekbilgi.

Başakşehir yöneticilerinin gösterdiği sergilediği yanlı tutumdan dolayı Bozbaykuşlar büyük ihtimalle yeni sezonda olmayacak.

boz_baykuslar_gulduruyor_e6fb2_800.jpg

Yönetim 1453 Başakşehir adlı gruba göre politika düzenledi . Ve bu efsane sonlanmak üzere.

Chelsea bi santraforu gonderebilir, Torres i sormak lazim Mou a, yok Torres napar bizde demeyin, asil soru sadece Burak la devam edersek biz napariz?!

O halde uzecegim seni, cunku ulke kalkinmasinin bas minarini bir oy ile takdir edecegim. Ayrica siyaseti baska platformlarda yap.

Çocuklarımı, hatta benim için torunlarımız sizin gibilere bakıp şimdiki gençlerin Kenan Evrende gördüklerini görecekler.

Ama farkında değilsiniz işte, gençlik. Arkasına sürükleniyorsunuz mahalle kabadayılarının.

Ekbilgi.

Başakşehir yöneticilerinin gösterdiği sergilediği yanlı tutumdan dolayı Bozbaykuşlar büyük ihtimalle yeni sezonda olmayacak.

boz_baykuslar_gulduruyor_e6fb2_800.jpg

Yönetim 1453 Başakşehir adlı gruba göre politika düzenledi . Ve bu efsane sonlanmak üzere.

Bir de bu camiasız kulübe stadyum yapmak için 100 küsür milyon lria harcamışlar.

Ver bi halı sahada yapsınlar maçlarını milletin vergisini kimsenin gitmeyeceği stadlarda niye çarçur ediyorsun?

Drogba chelseade son 20-30 dakikalarda oyuna girer ancak ki bayada etkili olur.

Bizde fazla lux olurdu bu secenek .

Chelsea bi santraforu gonderebilir, Torres i sormak lazim Mou a, yok Torres napar bizde demeyin, asil soru sadece Burak la devam edersek biz napariz?!

Güzel söylemişsinde Torres'e vermeyi düşündüğümüz para ile verceği katkı ne olucak önemli olan bu ayrıca Atletico Madrid Torres'i istedi uçuk bir rakam söylemişlerdi galiba geri çekti teklifi onun yerine kiralama yönetmi ile KANAT FORVET özellikli oyunculara yönelmek gerekir. İllene satın almak şart değil çoğu takımda genç kaliteli ve kiraya verilen oyuncular var mesela Joel Campbell veya Chelsea'den Lukaku pivot santrafor olarak veya defans olarak yine Chelsea'den kiralık olarak Kurt Zouma'yı alabiliriz genç yetiştirip 11 de oynaması şartı ile kira bedelide istemiyorlar genelde bu tip oyunculara illene satın alamamız şart değil sonuç olarak bonservis bedeli harcamadan oyuncu almış ve tassaruf yapmış oluruz 2 sene filan böyle yapsak kasada para birikse sonra al 3-4 tane pahalı yıldızı en kritik bölgelere 3-5 sene gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt