Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç bu konulara girme bırak hazırlama bişey boşver cok takılıcak bır konu değil o bence sende takma bırak takılsın o ikili arda gs gelirse basımızn ustune gemezse cokda tın yani emre abisi gibi olursada yapıcak bişey yok

Insan canı kadar sevdiği insanlardan böle hatalar görünce koyuyor be yani burdaki çoğu insanda böle düşünüyordur çok sevdik be abi:(

beyler maçın tekrarını nerden izleyebilirim biliyormusunuz acil pls nuri bi el at ordamısın :/

Insan canı kadar sevdiği insanlardan böle hatalar görünce koyuyor be yani burdaki çoğu insanda böle düşünüyordur çok sevdik be abi:(

renktaş bizde ardayı seviyoruz sneijderi seviyoruz ne bilim formayı giyeni seviyoruz ama galatasaraydan buyuk görmüyoruz en azından benım dusuncem bu galatasaray sevgisiyle futbolculara olan sevgimiz aynı olmamalı terimin dediği gibi aslolan galatasaray :)

canı kadar sevdiği derken annen mi baban mı kardeşin mi yada GALATASARAY mı da canın kadar seviyorsu Ardayı ? yapma Allah aşkına

Ben Galatasaray dan bahsediyorum herkesi bilemem ben Galatasarayı canım kadar seviyorum ama çok büyük Galatasarayliyim diyip yamuk yapmasinida yediremiyorum bu bir yakınindan kazık yemek gbi birsey.

renktaş bizde ardayı seviyoruz sneijderi seviyoruz ne bilim formayı giyeni seviyoruz ama galatasaraydan buyuk görmüyoruz en azından benım dusuncem bu galatasaray sevgisiyle futbolculara olan sevgimiz aynı olmamalı terimin dediği gibi aslolan galatasaray :)

Herkesin böle anlıcagini biliyordum ben orda Galatasaraydan bahsettim:)

Selamunaleyküm, kısa bir ricam olacak. Bu bayram günü burada yüzlerce çocuk babasız, yüzlerce çocuk mutsuz. Dua ederken onları da hatırlarsanız çok iyi olur. Soma, teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt