Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Campbell

Doria

Şener

Muhammed Demir

Bunları alalım seneye transfer yapmasakta olur.

Prandellinin hazırlık maçlarında dahi ciddi 11 lerle oynaması ve her oyuncuyu kendi yerinde kullanmasını onemsemek lazım. Adam takımı gelmeden çalışıp tanımış. Belki iyi transfer yapamadık ama kaliteli bir hoca aldık.

1. Campbell kadroda bruma ile değişebilecek rotasyon oyucusu olur. Bize kesinlikle santrafor lazım.

2. Chedjouyu ne olursa olsun yollamaliyiz. Takım stoper diye bağırıyor resmen

3. Veysel sağ bekte gayet başarılı. Bence sol beke yerli transfer yapılmalı

Bizim şampiyon olmamız için 1 oyuncuya ihtiyacimiz varsa gelirse zaten tek başına rahat sezonda 35 gol atar

Dzeko yu al transferi kapat

Muslera

Veysel-Koray-Semih-Tarik

Melo-selcuk

Olcan---------bruma

--------sneijder------

--------dzeko--------

Rahat şampiyon olur bu takım

Katiliyorum cok iyi cook

Formayi aldim sonunda beyaz olan cok sekil :)

beyler biz campbell'ı istiyoruz da adam tam bir pivot santrafor değil bir mandzukic bir dzeko gibi oynamıyo haa ben de istiyom campbell gelsin çünkü yeri gelirse bruma'nın yerine de oynar ama bilemedim siz ne diyonuz

adebayor.jpg

Gelecek dertler bitecek!

o değil de eto'o şu an boşta değil mi? adam geçen sene bence chelsea'de çok iyi oynadı. gelse ya bize.

sinan chedjou hakan veysel amrabat yekta eto'o mis gibi yedek kulübesi

Ne alakası var kardeşm Lahm,Azpilicueta ? Alternatif olur en azindan

Yazdığın adamların her iksi de sağ bek bilmem farkında mısın? Hiçbir takım ikisini de gelsin banko sol oynasın diye almaz. Ama Tarık'ı alıp direk solbek oynatmayı düşünüyor benim bahsettiğim kişiler. Geçen sene Mancini Sabri'yi sol bek oynattığında herkes burda kafayı yemiş gibi ordan oraya atıyordu kendini. Tarık'da gelince solbeke anca "alternatif" olur senin de dediğin gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt