Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keske Süper Lig Fifa 15'de olsa...![]()
Oyuncuyu tartışmıyorum zaten. İhtiyacımız olan mıdır onu tartışıyorum. Tetanoz da grip aşısıda iyidir ama grip olan birine tetanoz aşısı vurmanın anlamı yok diye düşünüyorum.
Keske Süper Lig Fifa 15'de olsa...![]()
Belki ola bilir. Bir lig daha eklenirse bu super ligimiz olacakmış
Valla bu sene bilmiyorumda arkadaşlar transfer şampiyonu kesinlikle Trabzonspor gibi gözüküyor yerli olarak yerlileri çok cüzzi rakamlara aldılar ne olcağı belli değil tamam ama zaten aldıkları ve verdikleri paralar her halde bir Hajrovic parası vermediler maaş+bonservis olarak üstüne yabancı oyuncularını çok güzel paralara sattılar ve kasalarına güzel paralar soktular geçen gördün ne kadar doğru bir bilgi ama yeni aldıkları hocayada Monaco teklif yaptığı söyleniyor Trabzonspor'a . Ben olsam satarım eğer hocanında düşünceside varsa taş atıp kolunmu yorulacak 3-5m € bedavadan cebe giricek al bir tane türk hoca yada Hami Mandıralı ile bu sene yola devam et işte 10 numara gelir. Hem yabancılarını güzel paralara ellerinden çıkardılar hemde genç yerlileri topladılar bu sebepten dolayı transferin şampiyonu Trabzonspor diyorum siz ne dersiniz bilmiyorum sadece kendi fikrim.
Belki ola bilir. Bir lig daha eklenirse bu super ligimiz olacakmış
Keske, ama olmaz. TFF lislanlari vermiyor. Cok para istiyorlarmis, bir türlü EA ile anlasmiyorlar. Belki FB olacak, ama o da zor.
DIMI @Şerafettin KOÇ
halilhodziç 9 transfer daha istiyormuş.kalite yerlerde demiş
Keske, ama olmaz. TFF lislanlari vermiyor. Cok para istiyorlarmis, bir türlü EA ile anlasmiyorlar. Belki FB olacak, ama o da zor.
DIMI @Şerafettin KOÇ