Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fifa_15_xbox_one_burak_yilmaz_cover_by_carricudizilla-d7lqtpp.png

Keske Süper Lig Fifa 15'de olsa...:(

---------------GK

--------Semih Hakan Koray

Bruma ----Melo Sneijder----- Amrabat

------Campbell-Burak -Olcan

343. :D

Engin'in Almanya'dan talipleri var diyorlar bizimkiler para mara istemiş galiba inş. gerçek haberdir , Kasımpaşa'da G. Zan'ı istiyor diyorlar bizimkiler onada Adem Büyük kozunu kullanıcağını söylüyorlar , Sabri içinde teklif akıyor deniyor verelim Bursa'ya alalım Şener'i zaten bu adamlara yazmadıkları kalmadı en azından 1 tanes gerçek olsa iyi olur Eboue'yede İngiltere'den teklif yağıyor deniyor ama bizimkisi maaşları beğenmiyormuş malum Uefa'dan ceza yediği için sıkıntıda bu adamları yollasak transfer yapmış kadar sevineceğim valla.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=yHUqAa8Faus[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7ZhodOTaaKI[/media]

Valla bu sene bilmiyorumda arkadaşlar transfer şampiyonu kesinlikle Trabzonspor gibi gözüküyor yerli olarak yerlileri çok cüzzi rakamlara aldılar ne olcağı belli değil tamam ama zaten aldıkları ve verdikleri paralar her halde bir Hajrovic parası vermediler maaş+bonservis olarak üstüne yabancı oyuncularını çok güzel paralara sattılar ve kasalarına güzel paralar soktular geçen gördün ne kadar doğru bir bilgi ama yeni aldıkları hocayada Monaco teklif yaptığı söyleniyor Trabzonspor'a . Ben olsam satarım eğer hocanında düşünceside varsa taş atıp kolunmu yorulacak 3-5m € bedavadan cebe giricek al bir tane türk hoca yada Hami Mandıralı ile bu sene yola devam et işte 10 numara gelir. Hem yabancılarını güzel paralara ellerinden çıkardılar hemde genç yerlileri topladılar bu sebepten dolayı transferin şampiyonu Trabzonspor diyorum siz ne dersiniz bilmiyorum sadece kendi fikrim.

Valla bu sene bilmiyorumda arkadaşlar transfer şampiyonu kesinlikle Trabzonspor gibi gözüküyor yerli olarak yerlileri çok cüzzi rakamlara aldılar ne olcağı belli değil tamam ama zaten aldıkları ve verdikleri paralar her halde bir Hajrovic parası vermediler maaş+bonservis olarak üstüne yabancı oyuncularını çok güzel paralara sattılar ve kasalarına güzel paralar soktular geçen gördün ne kadar doğru bir bilgi ama yeni aldıkları hocayada Monaco teklif yaptığı söyleniyor Trabzonspor'a . Ben olsam satarım eğer hocanında düşünceside varsa taş atıp kolunmu yorulacak 3-5m € bedavadan cebe giricek al bir tane türk hoca yada Hami Mandıralı ile bu sene yola devam et işte 10 numara gelir. Hem yabancılarını güzel paralara ellerinden çıkardılar hemde genç yerlileri topladılar bu sebepten dolayı transferin şampiyonu Trabzonspor diyorum siz ne dersiniz bilmiyorum sadece kendi fikrim.

halilhodziç 9 transfer daha istiyormuş.kalite yerlerde demiş

Keske, ama olmaz. TFF lislanlari vermiyor. Cok para istiyorlarmis, bir türlü EA ile anlasmiyorlar. Belki FB olacak, ama o da zor.

DIMI @Şerafettin KOÇ

Marka değerimiz düşer sonra açıklamasınıda böyle yaparlar yakında Canlı yayını filanda kaldırırlar maç bittikten sonra filan verirler yayınları yapılan olaylar gözükmesin diye saçma sapan kuralları getirdiler maç yayınları tekrarları üzerinde yorum yapılmasın diye.

halilhodziç 9 transfer daha istiyormuş.kalite yerlerde demiş

Benim anlatmak istediğim ellerinde gereksiz oyuncuları yabancı olan satıp üstüne para kazandılar ellerindeki en iyi oyuncusunuda bize kaptırdılar ama elden çıkardıklarına bile çok güzel para kazandılar biz elimizden kimse çıkarmadık daha adam gibi hala transfer bekliyoruz anlatmak istediğim bu, kadro şişti hala o gelsin bu gelsin diyoruz bir yer açalımda sonra kim gelir ne olur tartışırız biz elimizden adam çıkarmıyoruz hala üstüne adam alıyoruz. Kadro gidiyor 30-40 kişiye boşaltalım gereksizleri hatta para kazanabiliyorsak kazanalım 3-5 takas makas ne olur bilmem yapalım sonra alırız alacağımızı Trabzon kadro vasat tamam ama kasasına 10m €'dan fazla para soktu biz ne kadar kazandık şuana kadar kasamıza 0 kadro üst düzeymi bizim peki sağ beke Şener ile Tarık'ı alsak bile sağ bek o istediğimiz verimi vermicektir tek artısı Olcan'ın destek vermesi olacaktır o kanata ve yedekler olarak Sneijder yedeği yok orta saha yedekleri sayılı sağ sol bek yedekleri tatmin etmiyor forvet desek yedeği yok tek yedekleri olan kanat oyuncuları onlarında kalitesi belli yedeği yok derken kalite bakımında yedeği yok yoksa hepsine adam var ama CL olarak düşünürsek Burak yoruldumu kim gircek Sneijder yoruldumu kötü performansında kim gircek 2. bir adam yok işte.

Keske, ama olmaz. TFF lislanlari vermiyor. Cok para istiyorlarmis, bir türlü EA ile anlasmiyorlar. Belki FB olacak, ama o da zor.

DIMI @Şerafettin KOÇ

Para sorun olmaz ea için bence. Oylama yaptırdı Ea bu konuda daha yeni sayılır.

Türkiye ligi 100 de10 oy alarak en yakın rakibine 100de 7 gibi fark atı.

Bu oylama hangi ligi 2015de görmek istersiniz ek olarak diye sunulmuşdu

Bizim şampiyon olmamız için 1 oyuncuya ihtiyacimiz varsa gelirse zaten tek başına rahat sezonda 35 gol atar

Dzeko yu al transferi kapat

Muslera

Veysel-Koray-Semih-Tarik

Melo-selcuk

Olcan---------bruma

--------sneijder------

--------dzeko--------

Rahat şampiyon olur bu takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt