Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Campbell transferini çok istiyorum inşallah olur bence onu alırsak başka yabancı transferine girmeye gerek yok

Ciddi ciddi yabanci forvet alip senede 3 milyon maas alan Burak'i yedek oturtacagimizi dusunenler var. :)

Alacagimiz forvet kanat/forvet/forvet arkasi oynayabilen cok yonlu bir oyuncu olacak. Campbell'in gundeme gelmesi tesaduf degil.

Lavezzi

Podolski

Campbell

Bu 3 isimden biri olabilir zordan, kolaya.

Bir de Agger, Skrtel den 1'ini alsak çok iyi olur.

Lavezzi ile ilgilensek PSG ne kadar ister acaba bonservisine.

10-15 Milyon Euro arası

15-20 Milyon Euro arası

20 Milyon Euro+

Transferden çok şu gönderilmesi gerekenler gitse, kadro dışı kalanlardan hiç ses yok, kendilerini unutturup başımıza kalacaklar yine

tapatalk

Benim Anlamadim bi olay var

Bazileri öyle bi kadro kuriyor ki tek forvet Yabanci oliyor.

Ondansonra birisi cikiyor "yav he he.. Burak bu yillik maas ile yedek mi kalcak" argüman ile geliyor.

Ne yani Burak sirf yillikdan dolayi mi oynaticaz... forma bakmayarak.

Gerekirse...Burak oynamaz, gerekirse yedege cekilir. Banane yillik maasindan..onu da yapin yönetim düsünsün.

Forma bakmak lazim, oyuncunun yillik masina degil.

Lavezzi ile ilgilensek PSG ne kadar ister acaba bonservisine.

10-15 Milyon Euro arası

15-20 Milyon Euro arası

20 Milyon Euro+

yeni 29 oldu

2016 kontrati bitiyor,

48 mac oynamis...yani ilk11 Oyuncusu.

PSG nin parasal sorunu yok.

15Mil ile anlasilir bence.

Benim Anlamadim bi olay var

Bazileri öyle bi kadro kuriyor ki tek forvet Yabanci oliyor.

Ondansonra birisi cikiyor "yav he he.. Burak bu yillik maas ile yedek mi kalcak" argüman ile geliyor.

Ne yani Burak sirf yillikdan dolayi mi oynaticaz... forma bakmayarak.

Gerekirse...Burak oynamaz, gerekirse yedege cekilir. Banane yillik maasindan..onu da yapin yönetim düsünsün.

Forma bakmak lazim, oyuncunun yillik masina degil.

Ha yazanlar gelecegi gorup formunun dusecegini biliyorlar o yuzden yaziyorlar demek ki... :D

Ben Prandelli'nin de yonetimin de kadro planlamasi yaparken Burak'i yedek olarak dusunduklerine inanmiyorum. Sezon baslasin, hangimiz hakli hangimiz haksiz gorecegiz zaten. :)

yeni 29 oldu

2016 kontrati bitiyor,

48 mac oynamis...yani ilk11 Oyuncusu.

PSG nin parasal sorunu yok.

15Mil ile anlasilir bence.

Tek transfer yapılsın gerekirse o zaman eğer kendisi bize gelirime onay verirse o alınsın.

Tam ön bölgede aradığımız 'kaynak' adamı.

'Kaynak' 'tan kastım: Sneijder'in dilinden anlayabilecek teknik, çabuk hızlanan tip kanat santrafor.

CL+ Lig için-hayalimde ki kadro

--------------------------------------Muslera----------------------------------------

--Veysel/Hamit--------Semih----------------Agger--------Telles/Balta--

--------------------Melo------------------------------Inan----------------------------

-Bruma/Olcan----------------Sneijder-----------------------Lavezzi----------

------------------------------------Burak Yılmaz-------------------------------------

YEDEK KADRO

---------------------------------Sinan Bolat---------------------------------------

-Sarı/Hamit--------Günter--------------Balta---------------Telles----------

---------------Yekta-------------Furkan-------------Çolak---------------------

-Amrabat-----------------------------------------------------------Bruma---------

----------------------------------Bulut--------------------------------------------------

Chedjou

Dany

Oğuzhan

Engin

Eboue

Ontivero

ile de yollar ayrılmalı.

Ciddi ciddi yabanci forvet alip senede 3 milyon maas alan Burak'i yedek oturtacagimizi dusunenler var. :)

Alacagimiz forvet kanat/forvet/forvet arkasi oynayabilen cok yonlu bir oyuncu olacak. Campbell'in gundeme gelmesi tesaduf degil.

Bir de mümkün değil ki zaten Burak'ın yedek oturması bu yabancı sınırında. Arkadaşlar herşeyi istiyorlr ama 5 yabancı yaz dediğinde Veysel-Semih-Hakan-Tarık gibi saçma saan bir savunma hattı çıktığından habersizler.

Bir de mümkün değil ki zaten Burak'ın yedek oturması bu yabancı sınırında. Arkadaşlar herşeyi istiyorlr ama 5 yabancı yaz dediğinde Veysel-Semih-Hakan-Tarık gibi saçma saan bir savunma hattı çıktığından habersizler.

Stoperlerden birini kesinlikle yabancı olması lazım hem de tecrübeli bir isim olmalı bu kesinlikle.

Bana kalsa sağlam bir bek daha da almak isterim bu takıma ama zor bu maddi koşullarda.

Bizimkiler hala Tarkin pesine kosuyorlar, Norwec liginden Erdin Demir alsinlar, türk pasaportu var, 24 yasinda, sol bek. Tarik'tan kötü degildir, Bonservis en fazla 0,5 - 1 Milyon olur. EsEs'e 5 Milyon + 1 Oyuncu istiyor, paraya yazik.

Ha yazanlar gelecegi gorup formunun dusecegini biliyorlar o yuzden yaziyorlar demek ki... :D

Ben Prandelli'nin de yonetimin de kadro planlamasi yaparken Burak'i yedek olarak dusunduklerine inanmiyorum. Sezon baslasin, hangimiz hakli hangimiz haksiz gorecegiz zaten. :)

prandelli tüm takımın geleceğini burak a bağladıysa zaten sezona başlamamızın bi anlamı yok. artık değişimden bukadar korkmamalıyız ki inanıyorum prandelli de cesur bi t.direktör. bi futbolcunun tüm takımın sisteminin içine etmesine izin vermez. prandelli şuan burak ı tam tanımıyor tanıyınca mancini nin gösterdiği toleransı burağa göstermez bundan eminim.

Başkan senin futbol bilgine çok güveniyorum.

Sence Telles bizim için yeterli bir performans gösteriyor mu şu an için?

Yeterliden kastım 5 yabancıdan biri olacak kadar.

Göstermiyor cevabını verirsen geliştirilebilir özellikler de mi eksiği olduğunu düşünüyorsun yoksa potansiyeline yakın mı oynuyor şu an?

Bence bizim yönetim şu şıralar yine olmayacak dualara amin diyorlardır mesela Lavezzi Campbell gibi sonra beceremeyip tam sezon başlamak üzereyken Hajrovic kıvamında birini alıp getirirler transfer yapmış olmak için transfer yaparlar kısacası o yüzden beklentim yok,kafa rahat.

Bazi insanlar hakikaten cok ilginc. Mancini gidip yerine Prandelli gelirken eldeki kadrodan maksimum verim alma hedefiyle geldi. Bunlari yazanlarin beklentisi ise eldeki en pahali oyunculardan birini yedek oturtup, yerine pahali bir yabanci oyuncu alip, onu oynatabilmek icin de pahali yabancilarimizdan birini yedek oturtup, o yabancinin da yerine baska bir yerli futbolcu daha falan almak... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt