Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.882
- 7.381
- 1.743
milletin cani sıkılmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lavezzi ile ilgilensek PSG ne kadar ister acaba bonservisine.
10-15 Milyon Euro arası
15-20 Milyon Euro arası
20 Milyon Euro+
Benim Anlamadim bi olay var
Bazileri öyle bi kadro kuriyor ki tek forvet Yabanci oliyor.
Ondansonra birisi cikiyor "yav he he.. Burak bu yillik maas ile yedek mi kalcak" argüman ile geliyor.
Ne yani Burak sirf yillikdan dolayi mi oynaticaz... forma bakmayarak.
Gerekirse...Burak oynamaz, gerekirse yedege cekilir. Banane yillik maasindan..onu da yapin yönetim düsünsün.
Forma bakmak lazim, oyuncunun yillik masina degil.
yeni 29 oldu
2016 kontrati bitiyor,
48 mac oynamis...yani ilk11 Oyuncusu.
PSG nin parasal sorunu yok.
15Mil ile anlasilir bence.
Ciddi ciddi yabanci forvet alip senede 3 milyon maas alan Burak'i yedek oturtacagimizi dusunenler var.
Alacagimiz forvet kanat/forvet/forvet arkasi oynayabilen cok yonlu bir oyuncu olacak. Campbell'in gundeme gelmesi tesaduf degil.
Bir de mümkün değil ki zaten Burak'ın yedek oturması bu yabancı sınırında. Arkadaşlar herşeyi istiyorlr ama 5 yabancı yaz dediğinde Veysel-Semih-Hakan-Tarık gibi saçma saan bir savunma hattı çıktığından habersizler.
Ha yazanlar gelecegi gorup formunun dusecegini biliyorlar o yuzden yaziyorlar demek ki...
Ben Prandelli'nin de yonetimin de kadro planlamasi yaparken Burak'i yedek olarak dusunduklerine inanmiyorum. Sezon baslasin, hangimiz hakli hangimiz haksiz gorecegiz zaten.![]()
Bir de mümkün değil ki zaten Burak'ın yedek oturması bu yabancı sınırında. Arkadaşlar herşeyi istiyorlr ama 5 yabancı yaz dediğinde Veysel-Semih-Hakan-Tarık gibi saçma saan bir savunma hattı çıktığından habersizler.