Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaten prandelli senin dediğin tarzda oynatacaksa takımı, burak en başta bu sisteme uymuyor. burak ın tek özelliği defans arkası uzun toplara koşmak ve ofsaytta kaldığı veya tutamadığı toplar dışındakileri değerlendirmek. ilerde paslı organize hücumlar görmek istiyorsak bu burakla ne yazıkki mümkün değil. burak sahadayken takım (özellikle selçuk) direk ona uzun oynuyor. oynamayınca da ilerde saçını başını yoluyor

Burak tek vuruşla da gol atabiliyor, olgunlaşmış veya kanattan yapılmış hızlı ataklarda...Önceki mesajımda dediğim gibi, Selçuk un sürekli Burak ı kaçırma denemeleri keyfiyetten ziyade takımın başka türlü hücum opsiyonlarının çok kısıtlı olması, Selçuk unda bu durumdan çok mutlu olduğunu sanmıyorum...Tabi ki Burak yerine Nonda nın sağlamı gibi bir santrforumuz, Selçuk yerine çalımla adam eksiltebilen, topla driplingi iyi bir orta sahamız olmasını bende isterdim; kontenjandan dolayı stoper tandeminin Semih-Koray ikilisine emanet edilmesini ciddi ciddi öneren bunca kişi varken Selçuk-Burak ın formuna duacı olacağız maalesef...

4 milyon euro Olcan

3.5 milyon euro Tarık

1 milyon euro Campbell

Toplam 8.5 milyon euroya iyi bir kadro kurulmuş olur bence

Hocam adamlar Tarık'a 5.5Euro'dan 1 kuruş aşağı olmaz diyorlar.Keşke senin dediğin rakamlar olsa.Ama yok öyle birşey.

Birşeyi çok merak ediyorum.mevlüt'te bu kadar diretiyoruz da,Necati'den çok çok daha fazlamı katkı sağlayacak kendileri.

Necati'yi 1/10 paraya almak varken "yerli statüsü zoruyla" niye elimizin tersiyle ittik anlamadım gitti.

Gelirse eğer 30 golmü atacak sanki burak'ın yedeği pozisyonunda.bence saçma olur bu kadar parayı saçmak mevlüt adına.

Alacak isek direkt oynayabilecek "Stricker" şart yerli olmadığına göre yabancı.Paraya kıyılıp alınmalı.

Necati bitmiş okeye dönüyor.

1058233_Galatasaray_SK.jpg

şu yabancı sınırında çok iş yapardı bu kadro

adnan başgan özlüyoruz :(

Kanat gibi kanat Nordin Amrabat

tapatalk

Cidden, Rizesporlu Koray neden hiç düşünülmüyor anlayamıyorum...Hiç olmazsa adam orjinal bir bek, fiziği güçlü, ne yapıp yapamayacağı belli; Tarık ı onca maç seyrettim, bir şey anlamadım oynadığı oyundan; iyi kesici değil, yer tutmayı bilmez, en ufak şarjda kendini yerde bulur, top ayağına biraz yakışır ama sonunu getiremez, çalım-pas-uzun top tercihleri vasat, e ne kaldı geriye?...Elimizdeki ıskartalardan Rizesporun işine yarayacak onca oyuncu da var ve Tarık tan 7 ay da küçük, genç isteniyorsa...Benim sağbek sıralamam; Ozan-Koray-Şener-Tarık...5 miyon Euro filan verilecekse Ozan alınabilir pekala, bakmayın 8 istediklerine...

1 stoper (Doria) 1 kanat&forvet (Campbell) 1 sağ bek (Tarık) 1 alternatif forvet (Mevlüt)

Bu transferler olsun başka bişey istemeyiz. En azından umutlu gireriz yeni sezona. Şimdi o umut bile yok.

Ne umutu buba. Bunlar gelirse hepsi, kupayı hemen versinler türkiyede.

Baskete küçülmeye gidiyormuşuz.

15 milyon dollar bütçe 8,5 milyona indirilmiş.

Campbell, dorialara yatırılacaksa bir tık dersem şerefsizim bu küçülmeye. :DD

Campbell cok güzel transfer olurda, bir forvet sart takimi hem forvette hemde orta sahada destekleyecek ve pres yapacak

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edit: liv hospital sponsorlukdan çekilmiş diye olmuş bu durum maalesef

Gitti dorialar :(

Bizde Yalan Yok, Doria Doğru, Seçim Olur.

Kanaatimce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt