Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Ntvsporda su anki basket macindan sonra kadinlar Euroleague finali var gozukuyor rehberde.Izlemek isteyenler olabilir

Muslera'ya ciddi teklifler hangi kulüplerden acaba

tapatalk

Muslera'ya ciddi teklifler hangi kulüplerden acaba

tapatalk

Juventus belki Buffon reyizin yerine düşünebilir Liverpool isteyebilir veya Arsenal yani ilk aşamada hissiyat olarak bunlar yakın geldi bana Barış Yurdseven'inde söylemlerinin hissiyattan öte olmadığı ortada zaten :D

Juventus belki Buffon reyizin yerine düşünebilir Liverpool isteyebilir veya Arsenal yani ilk aşamada hissiyat olarak bunlar yakın geldi bana Barış Yurdseven'inde söylemlerinin hissiyattan öte olmadığı ortada zaten :D

Monaco kaleci almış mıydı belki o da olabilir

tapatalk

Monaco kaleci almış mıydı belki o da olabilir

tapatalk

Yok onlarında henüz doğru düzgün bir kalecisi,yani aslında bu yaz gitmesini olası görüyordum ben Muslera'nın ama DK performansı hiç tatmin edici olmadı o yüzden bir sessizlik var ama ona rağmen yine gidebilir bence.

NTV Spor'a göre Egemen Korkmaz sakatlanmış ve sahalara dönmesi en az 3 ay alacakmış.

Şikecilerden de olsa insan insandır, Egemen'e çok geçmiş olsun ama bu sakatlık Fener için büyük kayıp. Bizde Semih'in sakatlanması gibi bir şey olur. Kontenjan harcayamazlar, Bekir'e kalacaklar.

Bruma - Sneijder - Joel Campbell - Olcan

bu adamların yanında Burak bile çok iş yapar. Açıkcası Campbell gelirse ofansif gücümüz baya artacak gibi. İnşallah haberler doğrudur.

NTV Spor'a göre Egemen Korkmaz sakatlanmış ve sahalara dönmesi en az 3 ay alacakmış.

Şikecilerden de olsa insan insandır, Egemen'e çok geçmiş olsun ama bu sakatlık Fener için büyük kayıp. Bizde Semih'in sakatlanması gibi bir şey olur. Kontenjan harcayamazlar, Bekir'e kalacaklar.

Geçmiş olsun tabi. Ama Bekir zaman zaman Egemen'den daha iyi performans sergiliyor.

C6E8AC90B931334927F180D804481206.jpg

yıllık milyon liralar alıyorsun ama vücuduna bakamıyorsun ne diyim

:D

En sağda ki çok hoş

sakalını okşamak ister dim

Yanlız geri kalan sayfalar da Şeref Aydın'ın yazıklarını kimse kaale almamış.Eskiden bişeyler yazınca forum coşardı.Enteresan..

Zaman zaman Zan da Semih'ten iyi performans gösterdi geçen sezon, ama bu Semih'in daha iyi bir stoper olduğu gerçeğini değiştirmez bence.

Benim demek istediğim hangisi daha iyi ve ya hangisi daha kötü değil. Sadece Bekir Egemen'i fazla aratmaz bana göre. Haa ayrıca oynadığı zaman Gökhan Zan da Semih'i aratmıyordu buarada. :)

OSVALDO bedelsiz kiralanmış Inter'e.. Kesinlikle almalıydık!

Yanlız geri kalan sayfalar da Şeref Aydın'ın yazıklarını kimse kaale almamış.Eskiden bişeyler yazınca forum coşardı.Enteresan..

joel campbell ile tarık çamdal transferlerinin gerçekleşeceğini düşünecek olursak yeni sezon 11'i şöyle olacak gibi duruyor.

tabi chedjou'nun yerine bir stoper alınması da gündemde. haliyle olası bir stoper transferinde chedjou'nun kızağa çekileceği aşikar.

Şeref Aydın entrysidir meraklısına.

Çünkü eskiden adam yöneticimiz gibiydi. :) Ne dese doğru çıkıyordu. Sonralar ne olduysa artık eski güvenirliği kayboldu. Bu yüzden de insanlar doğal olarak pek önemsemiyor artık verdiği duyumları.

Ben bir çok zaman BJK'yi doğru değerlendiririm. Rakip olmayacağını söylmiştim son 2-3 sezonda. Feyenoord maçını izlemedim ama bana göre doğru yönetilen(kendi adlarına ve görece), iyi hocası olan ve bu sene iyi transferlerle giren bir ekip. Bu sene en az Fener kadar şansları olabilir karşımızda. Stadları olmaması dezavantaj onlar adına.

Inter, Pablo Osvaldo'yu 1 yıllığına bedelsiz kiralıyor. Satın alma opsiyonu 7m€. (DiMarzio)

Yönetim uyuyor yine. Menez, simdi de Osvaldoyu kacirdik...Umarim Campbell gelecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt