Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
İngilizler bizi bizimkiler onları kaynak gösteriyor
tapatalk
Oda ola bilir tabiki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İngilizler bizi bizimkiler onları kaynak gösteriyor
tapatalk
Muslera'ya ciddi teklifler hangi kulüplerden acaba
tapatalk
Juventus belki Buffon reyizin yerine düşünebilir Liverpool isteyebilir veya Arsenal yani ilk aşamada hissiyat olarak bunlar yakın geldi bana Barış Yurdseven'inde söylemlerinin hissiyattan öte olmadığı ortada zaten![]()
Monaco kaleci almış mıydı belki o da olabilir
tapatalk
Galatasaray seem to be heading the queue to sign Costa Rica World Cup star Joel Campbell on loan. (Source: The Times)
:yoji:BUNA ARTIK DUR DENILMELI. Icim ciz ediyor lan böyle seyleri görünce. Sanki benim parammis gibi yoklugunu ve bosa harcandigini hissediyorum.
NTV Spor'a göre Egemen Korkmaz sakatlanmış ve sahalara dönmesi en az 3 ay alacakmış.
Şikecilerden de olsa insan insandır, Egemen'e çok geçmiş olsun ama bu sakatlık Fener için büyük kayıp. Bizde Semih'in sakatlanması gibi bir şey olur. Kontenjan harcayamazlar, Bekir'e kalacaklar.
![]()
yıllık milyon liralar alıyorsun ama vücuduna bakamıyorsun ne diyim
Geçmiş olsun tabi. Ama Bekir zaman zaman Egemen'den daha iyi performans sergiliyor.
Zaman zaman Zan da Semih'ten iyi performans gösterdi geçen sezon, ama bu Semih'in daha iyi bir stoper olduğu gerçeğini değiştirmez bence.
Yanlız geri kalan sayfalar da Şeref Aydın'ın yazıklarını kimse kaale almamış.Eskiden bişeyler yazınca forum coşardı.Enteresan..
Yanlız geri kalan sayfalar da Şeref Aydın'ın yazıklarını kimse kaale almamış.Eskiden bişeyler yazınca forum coşardı.Enteresan..