Can Güloğlu
Yeni Üye
- 21 Aralık 2013
- 69
- 0
- 576
transfer konusunda çok cimri davranıyoruz adamlar allahın atletine 100.000.000 € veriyor biz yıldız transfer konusunda 5.000.000 € vermeye çekiniyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri > Tarik
cok net
Sabri > Tarik
cok net
Sabri > Tarik
cok net
Erkanin gelmesi Campbell transferini etkiler mi?
transfer konusunda çok cimri davranıyoruz adamlar allahın atletine 100.000.000 € veriyor biz yıldız transfer konusunda 5.000.000 € vermeye çekiniyoruz
Selçukla burak bu sene sözleşme yenilediler ve çok yüksek para alıyorlar onlara kimse bizim verdiğimizi vermez,melo bizimle anlaşmadan brezilyaya gidiyordu bizden aldığı paranın 4 e 1 ine,Belki Bruma konusunda haklısın.Ama mesela Hamit.3.5 milyon Euro alıyor kimse ona 1.5 vermez,Aydın 750 mi 1 mi alıyor kimse ona para bile vermez,Sinan 1.3 aldığı para portoda 600.Eray 700 bin???chedju 2.2m.Bazen düşünüyorum aldığımız formalardan kaç tane satılmalı ki sürekli tribünden maç izleyecek Aydının parası çıksın.Haksız mıyım bilemiyorum siz ne dersiniz?
Sabri > Tarik
cok net
sabrinin nesi iyi allah aşkına bizi hasta etmekten başka bir işe yaramaz anca koşar tarığı beğenmiyo olabilirsin lafım yok ama o kadarda gömmene gerek yok
Erkan Zengin mi geliyormuş?
sabri süper bir oyuncu degil tamam , yanliz sabri'nin nesi iyi diyorsunda ,, tarikin neyini gördünüzde sabriden iyi diyebiliyoruz ??
sadece genc oldugu icin mi ?? sabri bencede ilk 11 oyuncumuz degil ama tarik hic degil ... tarik ilerde iyi topcu olabilir belki ,
yanliz su an cok abartiliyor .. 3,4 milyon + 2 oyuncular felan edecek oyuncu degil ... hem dany hem umut gündogani veriyoruz üstüne
okadar para edecek oyuncu degil .. ! sabri ile oynarim daha iyi tarika bukadar para vercegimize
evet zenci çocuk sevinmedim ben bu işe ya sen![]()
Erkan falan hikayedir ya, öyle olsun lütfen.
Yerli oyuncu sıkıntımız yok bence abartıldığı gibi.
Bastır parayı biraz al
Agger+ Shaqiri / Podolski /Lavezzi / Campbell'dan birini 2.cisi kiralık olursa daha iyi olur tabi.
Başka transfere bile gerek yok.