Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer konusunda çok cimri davranıyoruz adamlar allahın atletine 100.000.000 € veriyor biz yıldız transfer konusunda 5.000.000 € vermeye çekiniyoruz

Sabri > Tarik

cok net

Sabri Sarıoğlu iyi bir Galatasaray lı evet ama Tarık Çamdal dan daha iyi bir futbolcu değil.Sabri nin hiçbir sezon genelde iyi oynadığı bir sezon yok 1 maç çok iyi 4 maç berbat.Tarık 23 yaşında gelecek vaadeden bir futbolcuyla Sabri Sarıoğlunu bir tutmak doğru değil.Veysel Sarı ve Tarık Çamdal hangisi iyiyse o oynar.

transfer konusunda çok cimri davranıyoruz adamlar allahın atletine 100.000.000 € veriyor biz yıldız transfer konusunda 5.000.000 € vermeye çekiniyoruz

bu cümleye cok uzun cevaplar yazmaya yeltenmiştim ama vazgeçtim.sanırım bunu yazarken kafan ayık değildi yani inş öyledir.

ne erkan zengini ya hiç sevmiyorum şu herifi jimmy durmaz gelse daha iyiydi onun yerine hiç bir işe yaramz bizim takımda yeri yok bireysel topçular fiyasko

Selçukla burak bu sene sözleşme yenilediler ve çok yüksek para alıyorlar onlara kimse bizim verdiğimizi vermez,melo bizimle anlaşmadan brezilyaya gidiyordu bizden aldığı paranın 4 e 1 ine,Belki Bruma konusunda haklısın.Ama mesela Hamit.3.5 milyon Euro alıyor kimse ona 1.5 vermez,Aydın 750 mi 1 mi alıyor kimse ona para bile vermez,Sinan 1.3 aldığı para portoda 600.Eray 700 bin???chedju 2.2m.Bazen düşünüyorum aldığımız formalardan kaç tane satılmalı ki sürekli tribünden maç izleyecek Aydının parası çıksın.Haksız mıyım bilemiyorum siz ne dersiniz?

maaş konusunda zaten kimse alamaz çünkü vergi vs yok bizde ben bonservisten bahsediyorum :)

2 senedir gururumuz olan basketbol şubesi bütçede küçülmeye gidiyor, buna hazırlık yapmak için final maçına çıkmıyor, öte yanda berbat sezon geçiren oyuncular durduk yere zam alıyor ve bir nevi basketbolun paralarını da yiyor , hajrovic diye bir serseri 10 milyon euroya mal oluyor ve takımda bile değil siz hala tarkk çamdal campbell konusuyosunuz , yazık. Kulüp ölüyor haberiniz yok, 2 senedir geliri bile olmayan fb hem futbol hem basketbolda açık ara en iyi kadroyu kuraun biz ise feda diyelim, şaka gibi gerçekten

sabrinin nesi iyi allah aşkına bizi hasta etmekten başka bir işe yaramaz anca koşar tarığı beğenmiyo olabilirsin lafım yok ama o kadarda gömmene gerek yok

sabri süper bir oyuncu degil tamam , yanliz sabri'nin nesi iyi diyorsunda ,, tarikin neyini gördünüzde sabriden iyi diyebiliyoruz ??

sadece genc oldugu icin mi ?? sabri bencede ilk 11 oyuncumuz degil ama tarik hic degil ... tarik ilerde iyi topcu olabilir belki ,

yanliz su an cok abartiliyor .. 3,4 milyon + 2 oyuncular felan edecek oyuncu degil ... hem dany hem umut gündogani veriyoruz üstüne

okadar para edecek oyuncu degil .. ! sabri ile oynarim daha iyi tarika bukadar para vercegimize

sabri süper bir oyuncu degil tamam , yanliz sabri'nin nesi iyi diyorsunda ,, tarikin neyini gördünüzde sabriden iyi diyebiliyoruz ??

sadece genc oldugu icin mi ?? sabri bencede ilk 11 oyuncumuz degil ama tarik hic degil ... tarik ilerde iyi topcu olabilir belki ,

yanliz su an cok abartiliyor .. 3,4 milyon + 2 oyuncular felan edecek oyuncu degil ... hem dany hem umut gündogani veriyoruz üstüne

okadar para edecek oyuncu degil .. ! sabri ile oynarim daha iyi tarika bukadar para vercegimize

bende katılıyorum o paralara saçma ama uyguna alırsak gelmesi taraftarıyım ayrıca sabrinin yeri yok takımda veysel var mis gibi sabri ne ya

Erkan falan hikayedir ya, öyle olsun lütfen.

Yerli oyuncu sıkıntımız yok bence abartıldığı gibi.

Bastır parayı biraz al

Agger+ Shaqiri / Podolski /Lavezzi / Campbell'dan birini 2.cisi kiralık olursa daha iyi olur tabi.

Başka transfere bile gerek yok.

Podolski bittik ya. O eski halinden eser kalmamış ve doymuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt