Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ishak Trabzonda :(

Canerden sonra en iyi sol bek bence. He bide motta var .

Beyler rüyamda Bruno Alves kafasına tek kurşun sıkıp intihar ediyordu :D bu nasıl bilinçaltı nan.. rüya yorumlamayı bilen :D

Ishak TSde diye üzülen, Sabri dönsün diyen, Erkan ve Adem süper futbolcu diyenler var burada. Gözünüzu seveyim yapmayin yahu.

Hele de hem Erkan hemde Adem bombos topcular. Bildigin cöpler, gelirlerse yerin dibine sokulmazlarsa ben hic bisey bilmiyorum.

Eses Erkani bize itelemek istiyor, umarim oyuna gelmeyiz. Adam BJKde tutunamadi zamaninda.

Başka alternatif yokki. Şimdi tellesin yedeği emre tosun falan olacaksa çok riskli. En azından ishak üst düzey olmasa bile ligde tecrübesi var. İyi bir yedek olurdu.

Tepetaklak

Emre Tosun'a gelene kadar Balta ve Olcan var ayrıca Sabri'de affedilecek gibi İshak'a gerek yok bence

İshak'ı madem 2 topçu + paraya tS'ye vermiş karabük ,bizimkiler veremezlermiydi bu isteklerini.

>Sürüsüne bereket topçu mevcut .2 değil 3 verselerdi.Alınacak 3-4 topçudan birisi.Takas şart yoksa başa bela olacak kalanlar.

Ve içeride fazlalık yaratanlarla inanılmaz rakam var.

Efsane yaratmaya bayılıyoruz... Campbell nedir yaa????.. Dünya kupası oncesinde kac macını seyrettiniz???... Büyük takımlar elenip küçükler goz önüne çıkınca campbell gibi topçular göze battı hepsi bu... Theofilo'ya bile vvaaaayyyyyyy dedik hepbirlikte... Hele bir son macı vardı hoca olsam oyundan almakla kalmam agiz burun girerdim valla...

Elimizde Bruma var biz campbell diyoruz... Mevlüt transferi bana göre campbell transferinden cok daha fazla onceliklidir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt