fatih kaan güllü
Sarı Üye
- 22 Temmuz 2014
- 404
- 0
- 586
Ugur Demirok=3 milyon euro+Umut Bulut
Öl tüpcü.
değeri en fazla gökhan zan+1milyon euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öl tüpcü.
değeri en fazla gökhan zan+1milyon euro
Düşüşte olduğu kesin ama bence bizim ligde yine de iş yapar.
şu eskişehir başkanına başkanına oldum olası gıcığım futbolculara resmen ticari mal olarak bakıyor
Efsane yaratmaya bayılıyoruz... Campbell nedir yaa????.. Dünya kupası oncesinde kac macını seyrettiniz???... Büyük takımlar elenip küçükler goz önüne çıkınca campbell gibi topçular göze battı hepsi bu... Theofilo'ya bile vvaaaayyyyyyy dedik hepbirlikte... Hele bir son macı vardı hoca olsam oyundan almakla kalmam agiz burun girerdim valla...
Elimizde Bruma var biz campbell diyoruz... Mevlüt transferi bana göre campbell transferinden cok daha fazla onceliklidir...
Anlamadın herhalde. Lig için yapılmış kadro bu. Lige de böyle birşey oluyor. CL'de daha farklı bir kadro olur.
Öl tüpcü.
es es in başkani yeni geldi ula. gerçi bunlarin hepsi ayni soydan.
Nasil???? Cok basit bir soru... Birlikte nasil oynatmayı düşünüyoruz???
Mevlüt transferi cok daha önemlidir... Hem forvet hem yerli... Ve bizim ligimizdeki stoperlere boğusabilecek özelliklere sahip... Yeri geldiginde Bruma'yi kenarda tutup stoperde yabancı kullanabilirsin... İste bu yüzden Mevlüt transferi cok daha önemli...
es es in başkani yeni geldi ula. gerçi bunlarin hepsi ayni soydan.
Galatasaraylı diyolardı buna sözde...
CL'de fark yemeyiz umarım bu 5 yabancı olayı çok feci darbe oldu bize
Yerli piyasada oyuncu kalitesi yerlerde sürünüyor mahallede çocukların top oynatmayacağı herifler için milyon eurolar istiyorlar ulan var ya![]()