Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane yaratmaya bayılıyoruz... Campbell nedir yaa????.. Dünya kupası oncesinde kac macını seyrettiniz???... Büyük takımlar elenip küçükler goz önüne çıkınca campbell gibi topçular göze battı hepsi bu... Theofilo'ya bile vvaaaayyyyyyy dedik hepbirlikte... Hele bir son macı vardı hoca olsam oyundan almakla kalmam agiz burun girerdim valla...

Elimizde Bruma var biz campbell diyoruz... Mevlüt transferi bana göre campbell transferinden cok daha fazla onceliklidir...

ed-nortan-laptop.gif

tüpçüyü yad ettim derinden

selam söyleyin ..... e tarık üzerinden

campbell ı beğenmemek saçma hemde çok adam iyi oyuncu bizde iş yapar potansiyel var genç brumayla beraber oynucak ne içiyosunuz ramazan bitti çok içmeyin

Nasil???? Cok basit bir soru... Birlikte nasil oynatmayı düşünüyoruz???

Mevlüt transferi cok daha önemlidir... Hem forvet hem yerli... Ve bizim ligimizdeki stoperlere boğusabilecek özelliklere sahip... Yeri geldiginde Bruma'yi kenarda tutup stoperde yabancı kullanabilirsin... İste bu yüzden Mevlüt transferi cok daha önemli...

Çok basit soruna basit cevap verecem.Zaman zaman Muslera zaman zaman yabancılardan birini yedeğe çekip uzun maratonda kullanarak.Burda yazılan kadroların hepsi genel olarak lige başlama şeklidir lig içinde sakatlık olur ceza olur kadrolar farklılaşır.Mevlüt Erdinç alınmasın demiyorum ama şampiyonlar ligi ve lig için Burak Mevlüt Umut yetersiz.

CL'de fark yemeyiz umarım bu 5 yabancı olayı çok feci darbe oldu bize

Yerli piyasada oyuncu kalitesi yerlerde sürünüyor mahallede çocukların top oynatmayacağı herifler için milyon eurolar istiyorlar ulan var ya :mad:

CL'de fark yemeyiz umarım bu 5 yabancı olayı çok feci darbe oldu bize

Yerli piyasada oyuncu kalitesi yerlerde sürünüyor mahallede çocukların top oynatmayacağı herifler için milyon eurolar istiyorlar ulan var ya :mad:

Şampiyonlar ligi için 6+0 yerine 5+3 de çok kötü değil bence.6+2 olsa tabi çok iyiydi:(

Önümüzdeki hafta Tarık,Almeida veya Campell transferlerini gerçekleştirip transferi kapatiriz.

Beyler Honved macını izlemedim.

Stoper hattı:Chedjou-Semih olarakmı Semih-Chedjou olarakmı oynadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt