Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Daha iyi bir alternatifin varsa söyle. fikirlere saygılıyım. sabriyi mi oynatacaksın. yoksa hamiti mi. Hadi sağ beke bunları koydun. veya o çok beğenilen veyseli koydun. Campbell gibi bir adam alıyorsun ve elinde bruma gibi bir kumaşta var. Sol Bek'e tellesi mi koyacaksın yoksa hakan baltayı mı. Tarık sol bekte de oynuyor.

Pfff iyice yorulduk ha, ne haber var, ne gelen, nede giden, kap yok, :(

Bizim yapmamiz gereken bu sacma sapan adamlara verecegimiz parayi altyapiya harcamak, ve altyapidan yetisen cocuklarin A takim seviyesine gecislerini saglamak icin bir sistem olusturmak. Yetistirdigimiz futbolculari satmak yerine kiraya vermek.

Ugur Demirok bizim altyapimizdan cikmis, simdi 3 milyon + oyuncu istiyorlar ustune, komedi gibi. Biz neden kiraya verip gelistirmedik bu cocugu hazir degildiyse, neden sattik, cok mu para kazandik?

Daha iyi bir alternatifin varsa söyle. fikirlere saygılıyım. sabriyi mi oynatacaksın. yoksa hamiti mi. Hadi sağ beke bunları koydun. veya o çok beğenilen veyseli koydun. Campbell gibi bir adam alıyorsun ve elinde bruma gibi bir kumaşta var. Sol Bek'e tellesi mi koyacaksın yoksa hakan baltayı mı. Tarık sol bekte de oynuyor.

zaten oynar alalım dedim sadece yüksek fiyatlar çekiyolar bide seve seve vericekler muhabbeti var

Bizim yapmamiz gereken bu sacma sapan adamlara verecegimiz parayi altyapiya harcamak, ve altyapidan yetisen cocuklarin A takim seviyesine gecislerini saglamak icin bir sistem olusturmak. Yetistirdigimiz futbolculari satmak yerine kiraya vermek.

Ugur Demirok bizim altyapimizdan cikmis, simdi 3 milyon + oyuncu istiyorlar ustune, komedi gibi. Biz neden kiraya verip gelistirmedik bu cocugu hazir degildiyse, neden sattik, cok mu para kazandik?

Yabancı sınırı olan bir ülkede altyapıya büyük önem verilmesi lazım zaten.Saçma sapan futbolculara verdiğimiz bonservisin çeyreğini yatırsak daha çok verim alırız.Biz yetenekli futbolcuları buluyoruz ama hem fiziksel hem zihinsel olarak geliştiremiyoruz.

Fikret Orman: "Fernandes'e dünyanın parasını verdik ama oynamadı. O paranın hepsi haram zıkkım olsun. Yedi yetimin hakkı var o parada."

Tepetaklak

campbell'ın skills leri ve şut tekniği çok iyi oyun zekasıda var sneijderle harika anlaşabilirler

Didier Drogba: "2012'den sonra formasını giydiğim takımlar gücenmesin ama son iki sezonda bile ben bir Chelsea oyuncusuydum ve öyle kaldım."

Şikeci Drogba.

Didier Drogba: "2012'den sonra formasını giydiğim takımlar gücenmesin ama son iki sezonda bile ben bir Chelsea oyuncusuydum ve öyle kaldım."

Şikeci Drogba.

Geçen sene Selçuk ile beraber takıma ihanet eden baş aktör. Selçuk yerli olmasa onu da yollardık.

Geçen sene Selçuk ile beraber takıma ihanet eden baş aktör. Selçuk yerli olmasa onu da yollardık.

drogba şeref yoksunu ya nefret ediyorum hala twitterda paylaşanlar var fotolarını acayip bi durum adam resmen ihanet etti bize elmanderin gözünü seviyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt