Can Güloğlu
Yeni Üye
- 21 Aralık 2013
- 69
- 0
- 576
Hakan'ı hala sol beke yazan var
tapatalk
tapatalk
Arkadaş Benim Şu Yapmış Olduğum Kadroyu Beğenmedide
Alternatif Olarak Yapmış Bunu
Benimki Bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tapatalk
tapatalk
Benimki Bu![]()
Alex Hakanın Yedeği![]()
![]()
![]()
![]()
Bu Arada Sabri Efsanesi Bitti
tapatalk
Bence Amrabat yollanmalı. Gelen paraya bir forvet veya Campbell transferi bitmeli. Doria o kadar gerekli değil bence. Zorlamaya hiç gerek yok. Koray kendini biraz daha geliştirirse iyi işler çıkartacağına inanıyorum.
kimi koycan başka türk mü var
Bence Amrabat yollanmalı. Gelen paraya bir forvet veya Campbell transferi bitmeli. Doria o kadar gerekli değil bence. Zorlamaya hiç gerek yok. Koray kendini biraz daha geliştirirse iyi işler çıkartacağına inanıyorum.
sIkIntI cekeriz bu kadro ile, yedeklerde iyi degil, hepsi defansif yönlü futbolcular
Bu Koray'dan çok şey bekliyordu Dortmund. Alman medyası sürekli şişiriyordu bu oyuncuyu. Yanlış bilmiyorsam 2 defa sakatlık geçirdi aynı bölgeden. Ondan sonra kadroya giremedi. Bir ara Dortmund'un defans hattının %80'i sakatlanmıştı o ara bile Koray forma şansı bulamadı. Sonra bize geldi. Şimdi biz bir şeyler bekliyoruz.
olcan biraz daha geriye koyabiliriz, adam defans yapmasini biliyor arasira, iki yönlü kanat olarak oynatabiliriz bence.
Koray İyi Bir Oyuncu Olursa Borussia Dortmund Kesin Olarak Alır Bu Adamı Çünkü Sözleşmesinde Önceki Kulübüne Dönme Prosedürü Var
Evet var ama o sanırım bu sezon için geçerliydi?
Ayrıca Amrabat'ı 10 civarına satarsak çok iyi olur ama satamayız gibi.
Benimki Bu![]()
Koray İyi Bir Oyuncu Olursa Borussia Dortmund Kesin Olarak Alır Bu Adamı Çünkü Sözleşmesinde Önceki Kulübüne Dönme Prosedürü Var
Bruma solda olcan sağda oynar niye inatla ters yazıyosunuz ki