Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan'ı hala sol beke yazan var

tapatalk

Hakan'ı hala sol beke yazan var

tapatalk

Arkadaş Benim Şu Yapmış Olduğum Kadroyu Beğenmedide :D

Alternatif Olarak Yapmış Bunu

Benimki Bu
armo1aa496dc9.png

Bence Amrabat yollanmalı. Gelen paraya bir forvet veya Campbell transferi bitmeli. Doria o kadar gerekli değil bence. Zorlamaya hiç gerek yok. Koray kendini biraz daha geliştirirse iyi işler çıkartacağına inanıyorum.

Malaga Amrabatı Seve Seve Alır Zaten Sahibide Şeyh Arap Sermayesiyle Yönetilen Bir Kulüp Orası Ücreti Artırsak Bile Kabul Ederler

Bence Amrabat yollanmalı. Gelen paraya bir forvet veya Campbell transferi bitmeli. Doria o kadar gerekli değil bence. Zorlamaya hiç gerek yok. Koray kendini biraz daha geliştirirse iyi işler çıkartacağına inanıyorum.

Bu Koray'dan çok şey bekliyordu Dortmund. Alman medyası sürekli şişiriyordu bu oyuncuyu. Yanlış bilmiyorsam 2 defa sakatlık geçirdi aynı bölgeden. Ondan sonra kadroya giremedi. Bir ara Dortmund'un defans hattının %80'i sakatlanmıştı o ara bile Koray forma şansı bulamadı. Sonra bize geldi. Şimdi biz bir şeyler bekliyoruz.

olcan biraz daha geriye koyabiliriz, adam defans yapmasini biliyor arasira, iki yönlü kanat olarak oynatabiliriz bence.

Bu Koray'dan çok şey bekliyordu Dortmund. Alman medyası sürekli şişiriyordu bu oyuncuyu. Yanlış bilmiyorsam 2 defa sakatlık geçirdi aynı bölgeden. Ondan sonra kadroya giremedi. Bir ara Dortmund'un defans hattının %80'i sakatlanmıştı o ara bile Koray forma şansı bulamadı. Sonra bize geldi. Şimdi biz bir şeyler bekliyoruz.

Koray İyi Bir Oyuncu Olursa Borussia Dortmund Kesin Olarak Alır Bu Adamı Çünkü Sözleşmesinde Önceki Kulübüne Dönme Prosedürü Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt